5 πανεύκολα σέξι κολπάκια για να τον τρελάνεις | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
19:18
26/7/2015

5 πανεύκολα σέξι κολπάκια για να τον τρελάνεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν η ερωτική σου ζωή έχει βαλτώσει τελευταία και ψάχνεις μερικές ιδέες για να βάλεις ξανά φωτιά στα σεντόνια σας υπάρχουν κάποιοι απλούστατοι και εντελώς ανέξοδοι τρόποι για να το πετύχεις.

Ε. Γ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Ο μαγικός καθρέφτης</h4>  <p><span style= color:#000000 >Ξέρεις ήδη ότι τον ενθουσιάζει να του κάνεις στοματικό σεξ, αλλά αν τοποθετήσεις έναν μεγάλο καθρέφτη από πίσω σου η απόλαυση του θα εκτινα

Ο μαγικός καθρέφτης

Ξέρεις ήδη ότι τον ενθουσιάζει να του κάνεις στοματικό σεξ, αλλά αν τοποθετήσεις έναν μεγάλο καθρέφτη από πίσω σου η απόλαυση του θα εκτιναχθεί στα ύψη. Ιδιαίτερα αν ο καλός σου είναι φαν της πορνογραφίας θα εκτιμήσει δεόντως το γεγονός ότι έχει περιμετρική θέα της δράσης ενώ ταυτόχρονα είναι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του έργου. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι άντρες είναι κυρίως οπτικοί τύποι…

Το μαγικό άγγιγμα

Ενώ ακόμη είσαστε στο στάδιο των φιλιών και πριν προχωρήσετε στο παρασύνθημα, δοκίμασε να χαϊδέψεις τον εαυτό σου όπως μόνο εσύ ξέρεις ότι σ' αρέσει. Μ' αυτόν τον τρόπο θα χαϊδέψεις ταυτόχρονα τον εγωισμό του και θα τον κάνεις να ριχτεί με αυταπάρνηση στη μάχη της ηδονής. Βλέπεις, εκείνος αυτόματα θα σκεφτεί πως αν τα φιλιά του είναι τόσο ηδονικά που σε κάνουν να χάνεις τον έλεγχο τότε δεν έχει τίποτα να φοβηθεί όταν θα περάσετε στη διείσδυση και δεν υπάρχει πιο λυτρωτική και ταυτόχρονα ενθαρρυντική σκέψη από αυτήν.

Ιδιωτική πρωτοβουλία

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις την ερωτική σου ζωή είναι ν' αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να εκφραστεί όπως σου κατεβαίνει στο κεφάλι. Λίγα πράγματα είναι πιο ερεθιστικά για ένα αρσενικό από μια γυναίκα που διεκδικεί την απόλαυση της στο κρεβάτι. Άρα μην διστάζεις: καβάλησε τον και κάλπασε πάνω στα κύματα της άγριας ηδονής στον ρυθμό που σου αρέσει, ενώ εκείνος θα απολαμβάνει τη θέα του γυμνού κορμιού σου σε όλο του το μεγαλείο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ