5 κόλπα που τον κάνουν να κρατήσει περισσότερο | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
22:45
22/2/2015

5 κόλπα που τον κάνουν να κρατήσει περισσότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν εκείνος δυσκολεύεται να ελέγξει απόλυτα την εκσπερμάτωση του με αποτέλεσμα να σε αφήνει αρκετά συχνά στα κρύα του λουτρού πάνω στο καλύτερο, ακολούθησε αυτά τα πέντε κολπάκια που θα αναβαθμίσουν άμεσα την ερωτική σας ζωή και θα σας βοηθήσουν να απολαμβάνετε το σεξ πολύ περισσότερο και για πολύ περισσότερο.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<span style= color:#800080; ><span style= font-size:14px; ><strong>3. Αλλαγή στάσης</strong></span></span><br /> 	Παρότι ελάχιστοι οι άντρες αντιπαθούν κάποια συγκεκριμένη στάση, όλοι έχουν κάποια αγα

3. Αλλαγή στάσης
Παρότι ελάχιστοι οι άντρες αντιπαθούν κάποια συγκεκριμένη στάση, όλοι έχουν κάποια αγαπημένη που τους βοηθά να εκσπερματώσουν σε δευτερόλεπτα. «Η πιο δημοφιλής στάση για ολοκλήρωση ανάμεσα στους άντρες είναι στα τέσσερα» εξηγεί η Καντέλ. «Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να αποφύγεις την αγαπημένη του στάση μέχρι να είσαστε και οι δύο έτοιμοι για τη μεγάλη στιγμή». Αυτό μπορεί να γίνει αρκετά εύκολα περνώντας από τη μια στάση στην άλλη. Π.χ. άρχισε με ιεραποστολικό, πέρνα στο «ψαλιδάκι» (στο πλάι), μετά καβάλησε τον, πέρασε στα «κουταλάκια» για να καταλήξεις μετά στα τέσσερα. Έτσι εκείνος θα κρατήσει πολύ περισσότερο απ' ότι αν ξεκινούσατε μια και καλή από τα τέσσερα. Για να καταλάβεις πότε είναι η στιγμή να αλλάξεις παρατήρησε την αναπνοή του: «Λίγο πριν τελειώσει ένας άντρας αναπνέει πολύ πιο γρήγορα, άρα όταν νιώσεις ότι επιταχύνει είναι η στιγμή της αλλαγής» συμβουλεύει η Καντέλ.
4. Ο δάκτυλος της ηδονής
Ανάμεσα στα πιο «αθώα» ερωτικά αξεσουάρ που μπορείς να βρεις ακόμη και στα ράφια των σούπερ μάρκετ δίπλα στα προφυλακτικά είναι και το δονούμενο ελαστικό δαχτυλίδι για το πέος που είναι κατασκευασμένο ώστε να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη. Ο τρόπος που δουλεύει είναι καθαρά μηχανικός καθώς τοποθετείται στη βάση του ερεθισμένου πέους «και τον βοηθάει να διατηρήσει τη στύση του περισσότερο αφού περιορίζει την κυκλοφορία του αίματος» εξηγεί η Καντέλ. Η ενεργοποίηση των δονήσεων δεν είναι υποχρεωτική αλλά αν την επιλέξεις θα έχεις διπλό όφελος αφού έτσι ερεθίζεται και η κλειτορίδα σου. Αυτή είναι μια καλή δικαιολογία για να αγοράσεις μόνη σου ένα και να του το παρουσιάσεις σαν ιδέα που θα σε κάνει να ολοκληρώσεις πιο εύκολα. Ωστόσο, αν εκείνος αντιμετωπίζει σοβαρότερο πρόβλημα με την πρόωρη εκσπερμάτωση, καλύτερα να ξεχάσεις τις δονήσεις για λίγο, γιατί μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση.
5. Ασκήσεις πέους
Η τακτική άσκηση έχει πολλαπλά οφέλη κι αυτό ισχύει και για τους μύες της πυελική χώρας, οι οποίοι «βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας και της διάρκειας της στύσης αλλά και στον καλύτερο έλεγχο της εκσπερμάτωσης» λέει η Καντέλ. Πρόκειται για τις γνωστές ασκήσεις Κέγκελ αλλά στην αντρική τους εκδοχή και μπορείς να τις προτείνεις στον καλό σου με αντάλλαγμα το σεξ στην αγαπημένη του στάση αμέσως μετά. Η τεχνική είναι απλή: ενώ εκείνος είναι όρθιος, ρίξε την πάνω στο διεγερμένο πέος του μια μικρή πετσετούλα και ζήτησε του να ανασηκώσει το μόριο του 20 φορές (ή 10 αν είναι εντελώς άπειρος). Μετά μετακίνησε την πετσετούλα ώστε να καλύπτει μόνο την κεφαλή του πέους και ζήτησε του να κάνει άλλες 20 επαναλήψεις. Είναι ένα είδος «άρσης βαρών» που αποφέρει κυριολεκτικά θεαματικά αποτελέσματα και θα ανταμείψει και τους δυο αν επαναλαμβάνεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, εγγυάται η διάσημη σεξολόγος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ