5 κόλπα που τον κάνουν να κρατήσει περισσότερο | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
22:45
22/2/2015

5 κόλπα που τον κάνουν να κρατήσει περισσότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν εκείνος δυσκολεύεται να ελέγξει απόλυτα την εκσπερμάτωση του με αποτέλεσμα να σε αφήνει αρκετά συχνά στα κρύα του λουτρού πάνω στο καλύτερο, ακολούθησε αυτά τα πέντε κολπάκια που θα αναβαθμίσουν άμεσα την ερωτική σας ζωή και θα σας βοηθήσουν να απολαμβάνετε το σεξ πολύ περισσότερο και για πολύ περισσότερο.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	Η ερωτική σας επικοινωνία μπορεί να είναι μοναδική και σε γενικές γραμμές ν’ απολαμβάνεις απόλυτα τις σεξουαλικές σας στιγμές, αν όμως εύχεσαι παράλληλα να είχαν και λίγο μεγαλύτερη διάρκει

Η ερωτική σας επικοινωνία μπορεί να είναι μοναδική και σε γενικές γραμμές ν' απολαμβάνεις απόλυτα τις σεξουαλικές σας στιγμές, αν όμως εύχεσαι παράλληλα να είχαν και λίγο μεγαλύτερη διάρκεια απ' ότι συνήθως, υπάρχουν αυτά τα κολπάκια που μπορείς να δοκιμάσεις και θα κάνουν όλη τη διαφορά:
1. Κολοκύθα… τούμπανα
Βάλε την κίτρινη κολοκύθα στη διατροφή σας: σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα η κίτρινη κολοκύθα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα ανδρικά γεννητικά όργανα και αυξάνει τη λίμπιντο. Πιο συγκεκριμένα, η διακεκριμένη σεξολόγος, καθηγήτρια Άβα Καντέλ (Ava Cadell) συστήνει ανεπιφύλακτα στα ζευγάρι που τη συμβουλεύονται την κατανάλωση κολοκύθας καθώς οι σπόροι της κάνουν τον αίμα να κυκλοφορεί 40% γρηγορότερα στα αντρικά γεννητικά όργανα. Όμως δεν είναι μόνο η σπόροι της κολοκύθας ευεργετικοί για τη λίμπιντο, αφού σύμφωνα με την Καντέλ η κολοκύθα σε οποιαδήποτε μορφή, ωμή, σούπα, ακόμη και σε πίττα κάνει δουλίτσα.
2. Τράβηξε του τους όρχεις
Εννοείται ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτική για να μην τον πονέσεις. Η κίνηση αυτή στοχεύει στο να εμποδίσει το σπέρμα να περάσει από τους όρχεις του και να φτάσει στην ουρήθρα. «Όταν ένας άντρας πλησιάζει στην εκσπερμάτωση» λέει η Καντέλ, «οι όρχεις του σηκώνονται προς το σώμα του, δείχνοντας ότι πλησιάζει στο 'σημείο χωρίς επιστροφή'. Αν θέλεις να τον κάνεις να κρατήσει περισσότερο, τότε μπορείς να τραβήξεις του όρχεις του προς τα κάτω, με κατεύθυνση προς τα πόδια του». Έτσι μπορείς να ελέγξεις ακριβώς τη στιγμή της εκσπερμάτωσης του και να τον αφήσεις όταν θα είσαστε και οι δύο έτοιμοι. Ακριβώς το ίδιο κόλπο εφαρμόζεται σε κάθε τεχνική, είτε κάνετε κολπικό σεξ, είτε του κάνεις στοματικό ή τον βοηθάς να τελειώσει με το χέρι σου.

Στη συνέχεια: οι ασκήσεις, το δαχτυλίδι και πώς μια αλλαγή στάση μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ