5 βασικές γνώσεις για ανεπανάληπτο στοματικό | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
13:20
10/7/2012

5 βασικές γνώσεις για ανεπανάληπτο στοματικό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κατεβαίνεις εκεί χαμηλά και νομίζεις πως τα κάνεις όλα σωστά ή όλα λάθος. Το στοματικό είναι κάτι που θέλει τέχνη και εξάσκηση αλλά και να υπακούς σε μικρούς βασικούς κανόνες. Ξεκινώντας από τα βασικά, μπορείς να γίνεις exeprt στην ικανοποίηση του καλού σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Bασικό εργαλείο Νο1: Το σάλιο είναι ο μεγάλος σου σύμμαχος!</b>  Πολλές είναι οι κοπέλες που νομίζουν πως καταπίνοντας γρήγορα γρήγορα το σάλιο του στη διάρκεια του στοματικού,προσέχουν τους κανόνε

Bασικό εργαλείο Νο1: Το σάλιο είναι ο μεγάλος σου σύμμαχος! Πολλές είναι οι κοπέλες που νομίζουν πως καταπίνοντας γρήγορα γρήγορα το σάλιο του στη διάρκεια του στοματικού,προσέχουν τους κανόνες υγιεινής ή αποφεύγουν να πνιγούν. Η αλήθεια είναι πως τα έξυπνα κορίτσια γνωρίζουν καλά πως όσο πιο πολύ το σάλιο, τόσο πιο εύκολο το στοματικό. Το πέος γλιστράει ευκολότερα στο στόμα κι εκείνος το ευχαριστιέται πιο πολύ. Οπότε, πιες μπόλικο νερό για να παράγεις ακόμα περισσότερο σάλιο και έχε ένα ποτήρι με νερό δίπλα σου για τα δύσκολα. Όταν γίνεις master του είδους, μπορείς να πίνεις μια γουλιά δροσερό νερό (ή ένα παγάκι), να το διατηρείς στο στόμα σου και να παίρνεις και το πέος του ταυτόχρονα, χαρίζοντάς του μια διαφορετική αίσθηση.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ