5+5 είδη σεξ που θα σου τύχουν ως τα 30 (No1) | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
12:12
11/3/2014

5+5 είδη σεξ που θα σου τύχουν ως τα 30 (No1)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από το ξεκίνημα της σεξουαλικής σου ζωής, μέχρι κι εκεί γύρω στα τριάντα που όλες οι γυναίκες ακούν το καμπανάκι και ψάχνουν αγκαλιά να κουρνιάσουν, πολλοί εραστές θα σου τύχουν αλλά τα είδη σεξ που θα συναντήσεις στο διάβα σου, σίγουρα θα φέρουν τη σφραγίδα τους, για τα επόμενα χρόνια.

Για το δεύτερο μέρος του άρθρου κάνε κλικ εδώ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
 One-Night-Stand Σεξ   Κάποιες σεξουαλικές εμπειρίες συμβαίνουν μια φορά και επανάληψη δεν έχουν. Ειδικά στο ξεκίνημα της σεξουαλικής σου ζωής, εκεί που το να δοκιμάσεις ένα ποτό συνοδεύεται εύκολα απ

One-Night-Stand Σεξ Κάποιες σεξουαλικές εμπειρίες συμβαίνουν μια φορά και επανάληψη δεν έχουν. Ειδικά στο ξεκίνημα της σεξουαλικής σου ζωής, εκεί που το να δοκιμάσεις ένα ποτό συνοδεύεται εύκολα από το να δοκιμάσεις κι ένα αγόρι, καταλαβαίνεις πως τα one night stand έχουν την τιμητική τους. Κάποιες φορές που έχεις καιρό να νιώσεις ηδονή, θα το προσχεδιάσεις, κάποιες άλλες απλά θα σου συμβεί. Είναι πιθανό το πρωί που θα ξυπνήσεις, να θέλεις απλά να αρπάξεις το σουτιέν σου και να εξαφανιστείς. Είναι επίσης πιθανό ο παρτενέρ να μην το θεώρησε εμπειρία της μιας βραδιάς. Φρόντισε απλά να παίρνεις προφυλάξεις ΠΑΝΤΑ.

Οδηγός για αξέχαστο one night stand

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ