4 περίεργα καυτά κόλπα για ηδονή στο φουλ | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
19:03
9/1/2014

4 περίεργα καυτά κόλπα για ηδονή στο φουλ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ξεσκονίσαμε τις αγαπημένες μας βίβλους του σεξ και σου παρουσιάζουμε εύκολα παιχνίδια που μπορείς να κάνεις με τον αγαπημένο σου για να δεις και πάλι χαρά στα σεντόνια σου. Προτού γελάσεις με τα κόλπα, αφιέρωσε λίγα λεπτά για να τα κάνεις πράξη, κι αν δεν έχουν αποτέλεσμα, το ξαναβλέπουμε!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Κάντε και κάτι νέο</b>  Δύο είναι τα σεξοβιβλία που προτείνουν να δημιουργήσετε μια λίστα με σεξουαλικά παιχνίδια που δεν έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν.   Τόσο η Sadie Allison,συγραφέας του βιβλίου

Κάντε και κάτι νέο Δύο είναι τα σεξοβιβλία που προτείνουν να δημιουργήσετε μια λίστα με σεξουαλικά παιχνίδια που δεν έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν. Τόσο η Sadie Allison,συγραφέας του βιβλίου "Tickle My Tush" όσο και η Kristina Wright, συγγραφέας του "Bedded Bliss: a couple's guide to Lust ever after", προτείνουν να γράψετε σε ένα χαρτί τα παιχνίδια που θα θέλατε να κάνετε πράξη στο σεξ και δεν τα έχετε κάνει ακόμα. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εξτρίμ αλλά κινησούλες όπως: -Βγάλε μου τα εσώρυχα με τα δόντια σου -Τοποθέτησε ένα δονούμενο δαχτυλίδι στην μικρή μου περιοχή -Άναψέ με με ένα παγάκι -Κάνε μου τη στάση κουταλάκια που δεν κάνεις ποτέ. -Έλα να βάλουμε σοκολάτες και σαντιγί στο κρεβάτι σαν τις "9 1/2 εβδομάδες".

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ