10 θέματα που του κόβουν την όρεξη για σεξ | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
2:07
26/1/2015

10 θέματα που του κόβουν την όρεξη για σεξ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η κυρίαρχη αντίληψη θέλει τους άντρες να είναι έτοιμοι για σεξ ανά πάσα ώρα τόπο και στιγμή και συνολικά οι ίδιοι  θα ήθελαν πολύ να την υποστηρίξουν. Όμως όπως ίσως ξέρεις από προσωπική εμπειρία τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που μπορεί να στείλουν τη λίμπιντο του στα τάρταρα  με συνοπτικές διαδικασίες. Μάθε λοιπόν ποιες κουβέντες ν' αποφεύγεις με τον καλό σου όταν θέλεις να δημιουργήσεις ερωτική ατμόσφαιρα...

Ε. Γ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	Γενικότερα ο καλός σου μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμος στο 97% των περιπτώσεων, αλλά υπάρχουν και κάποιες καταστάσεις που ανατρέπουν πολύ εύκολα αυτό το ποσοστό και καλό είναι να τις έχεις υπόψη σο

Γενικότερα ο καλός σου μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμος στο 97% των περιπτώσεων, αλλά υπάρχουν και κάποιες καταστάσεις που ανατρέπουν πολύ εύκολα αυτό το ποσοστό και καλό είναι να τις έχεις υπόψη σου όποτε έχεις στο νου σου μια ρομαντική εξέλιξη.

1. Τα χρήματα
Τα λεφτά –ιδιαίτερα όταν λείπουν- δεν ευνοούν την αντρική λίμπιντο. Αν λοιπόν δεν έχεις κερδίσει το λαχείο ή αν το έχεις κερδίσεις αλλά δεν προτίθεσαι να του χαρίζεις τα μισά από τα κέρδη, εκείνος δεν θα θέλει ν' ακούσει τίποτα σχετικό με τα οικονομικά σας λίγο πριν κυλιστείτε στα σεντόνια. Αν βέβαια θέλεις να τον ξενερώσεις πρέπει να ξέρεις ότι η συζήτηση για τα χρήματα είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την πρόφαση ότι έχεις πονοκέφαλο.

2. Οι ειδήσεις
Ομολογουμένως, η παρακολούθηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σέξι ενασχόληση. Πρώτα απ' όλα οι περισσότερες ειδήσεις έχουν σχέση με τα χρήματα (βλ. πιο πάνω). Αλλά ακόμα κι αν οι ειδήσεις έχουν στο επίκεντρο άλλα γεγονότα, όπως οι φυσικές καταστροφές, τα δυστυχήματα και οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν βοηθούν τον θεατή να χαλαρώσει και να απολαύσει τη στιγμή. Συνεπώς, αν θέλεις να τον παρασύρεις σε μια τρελή ερωτική βραδιά καλύτερα να κλείσεις την τηλεόραση για να μην πούμε και το Wi-Fi.

3. Τα σόγια
Τα πεθερικά, δικά σου ή δικά του μπορεί να είναι αξιολάτρευτα αλλά όχι ακριβώς ερωτικό θέμα συζήτησης προκειμένου να ζεστάνει το κλίμα πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το σεξ. Για όλες τις κουβέντες υπάρχει η κατάλληλη στιγμή κι η ώρα του σεξ δεν χωράει τους συγγενείς σας.

4. Το αύριο
Αν θέλεις να τον ανάψεις, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη οτιδήποτε μελλοντικό. Αν σ' ενδιαφέρει να κουβεντιάσεις το "πού πάει αυτή η σχέση" καλύτερα να διαλέξει μια άλλη στιγμή, όπου θα είσαστε και οι δυο σας ευπρεπώς ενδεδυμένοι.

5. Η αφηρημάδα σου
Όταν κάνεις σεξ με τον καλό σου, εκείνος θέλει να είσαι συγκεντρωμένη στη στιγμή 100% και να σκέφτεσαι αποκλειστικά και μόνο εκείνον. Αν λοιπόν εσύ αρχίσεις να μετράς πόσα χιλιοστά σκόνης έχει μαζέψει το κομοδίνο, ή παρατηρήσεις ότι τα σεντόνια του θέλουν πλύσιμο μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει τη νοικοκυροσύνη σου αλλά όχι τον ερωτισμό σου.

Στη συνέχεια, μάθε τα άλλα 5 θέματα που καταστρέφουν την ερωτική ατμόσφαιρα

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ