10 προκαταρκτικά καλύτερα κι από σεξ | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
23:36
15/3/2015

10 προκαταρκτικά καλύτερα κι από σεξ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν θέλεις να προσθέσεις αυτό το απαραίτητο «κάτι» στην ερωτική σας ζωή, αξίζει να δώσεις βάση σε ό,τι κάνεις πριν φτάσετε στο ψητό.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Η ιδέα είναι να δημιουργήσεις μια όσο γίνεται πιο έντονη προσμονή ώστε να οδηγηθείτε και οι δύο σε μια εκρηκτική κορύφωση, καθώς η ηδονή που θα του προσφέρεις στην πορεία θ’ αυξάνει και τη δι

Η ιδέα είναι να δημιουργήσεις μια όσο γίνεται πιο έντονη προσμονή ώστε να οδηγηθείτε και οι δύο σε μια εκρηκτική κορύφωση, καθώς η ηδονή που θα του προσφέρεις στην πορεία θ' αυξάνει και τη δική σου διέγερση ενώ ταυτόχρονα εκείνος θα σου ανταποδίδει τις «χάρες».

Μ' αυτή την έννοια τα προκαταρκτικά παύουν να είναι ένα βαρετό στάδιο πριν τη διείσδυση και φτάνουν να ανταγωνίζονται σε απόλαυση και την ίδια τη σεξουαλική πράξη.

1. Η τέχνη της αποπλάνησης

Πριν καν υπαινιχθείς το σεξ, φρόντισε να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση του αγαπημένου σου θυμίζοντας του πόσο σέξι και γοητευτικό τον βρίσκεις σαν άντρα, είτε λέγοντας του το απευθείας, είτε με ένα μήνυμα ή ένα σημείωμα που μπορείς να γλιστρήσεις στην τσέπη του και ξέρεις πως θα το βρει σε ανύποπτο χρόνο ενώ δεν θα είσαστε κοντά. Έτσι θα τον κάνεις να θέλει να γυρίσει κοντά σου ακόμα πιο γρήγορα. Ακόμα κι αν είσαστε παντρεμένοι πολύ καιρό, η αναθέρμανση του φλερτ μεταξύ σας θα κάνει θαύματα και στην ερωτική σας διάθεση. Μια μικρή ερωτική έκπληξη κάθε τόσο είναι το μόνο που χρειάζεται.

2. Με δικά σου λόγια

Πιθανόν να έχεις ακούσει πόσο ερεθιστικά είναι τα βρωμόλογα την ώρα του σεξ. Όμως εξίσου ερεθιστικά μπορούν να γίνουν όταν χρησιμοποιούνται εκτός φάσης, ενώ τρέχετε ο καθένας για τις δουλειές της ημέρας, καθώς αξιοποιούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού για να τον παρασύρουν στο παιχνίδι. Ακόμη κι αν οι «κακές» λέξεις δεν είναι του στυλ σου μπορείς άνετα να ξυπνήσεις το σεξουαλικό του ένστικτο πριν καν συναντηθείτε, στέλνοντας του μια φαινομενικά αθώα φράση, π.χ. «ανυπομονώ να σε νιώσω», ή κάποιο λινκ ερωτικού περιεχομένου που σου κίνησε το ενδιαφέρον και θέλεις να μοιραστείς μαζί του.

3. Για τα αυτάκια του μόνο

Μια από τις πλέον παραμελημένες ερωτογενείς ζώνες οι λοβοί των αυτιών και η περιοχή πίσω από αυτούς. Φρόντισε τους δώσεις την προσοχή που τους αξίζει χαϊδεύοντας τον σ' αυτό το σημείο την ώρα που φιλιέστε, ξύνοντας τον απαλά με τα νύχια σου εκεί (αν έχεις μακριά νύχια) ή παίζοντας με τα χείλια και τη γλώσσα σου, ενώ του ψιθυρίζεις τι θα ήθελες να σου κάνει.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ