10 απλά πράγματα που θέλει κάθε άντρας στο κρεβάτι | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
21:00
7/4/2015

10 απλά πράγματα που θέλει κάθε άντρας στο κρεβάτι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όχι, ο αγαπημένος σου δεν απαιτεί από σένα να ξέρεις απ' έξω κάθε στάση του Κάμα Σούτρα, ούτε να μπορείς να κάνεις μέσα σε 5 δευτερόλεπτα τη στάση «πύθωνας» αλλά ούτε πιστεύει πως μπορείς να γίνεις με δυο φορές το επόμενο βαθύ λαρύγγι. Επειδή έχουμε παρερμηνεύσει τα θέλω του άντρα στο κρεβάτι, κράτα σημειώσεις, γιατί τα πράγματα είναι πιο απλά σε σχέση με το τι νομίζεις.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p><strong>1. Να έχεις αυτοπεποίθηση: </strong>Αν είσαι άνετη, δεν φοβάσαι για κάθε ατέλεια του σώματός, δεν κλείνεις όλα τα φώτα λες και συμμετέχεις στην Παγκόσμια Ημέρα Γης, εκείνος θα εκτιμήσει το

1. Να έχεις αυτοπεποίθηση: Αν είσαι άνετη, δεν φοβάσαι για κάθε ατέλεια του σώματός, δεν κλείνεις όλα τα φώτα λες και συμμετέχεις στην Παγκόσμια Ημέρα Γης, εκείνος θα εκτιμήσει το σώμα που διαθέτεις και θα ξετρελαθεί με τη σιγουριά σου.

2. Να μιλάς: η μούγκα στη στρούγκα είναι τόσο πασέ όσο και το βουκολικό σεξ. Μην φοβάσαι να του πεις με λόγια απλά τι σου αρέσει, ποιά στάση προτιμάς, πότε το πάει σωστά το θέμα, πότε νιώθεις άβολα και ποιά φαντασίωση θέλεις να πραγματοποιήσετε σήμερα.


3. Μην ξεχνάς το στοματικό! Πολλές φορές πας να κάνεις πράξη πιο σύνθετα πράγματα στο σεξ και ξεχνάς το αγαπημένο του στοματικό.

4. Κράτα την οπτική επαφή, ειδικά στο στοματικό. Αν ντρέπεσαι γι αυτό που κάνεις, μην το κάνεις καθόλου. Άνοιξε τα φώτα, ξεπέρνα τις ντροπές και ξετρέλανέ τον.

5. Μην προσποιείσαι. Ωραία είναι τα αχ και βαχ και ίσως εκείνος να μην καταλάβει ποτέ πως προσποιείσαι αλλά γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Δεν κάνετε σεξ για να τον ευχαριστήσεις μόνο αλλά για να περάσεις κι εσύ καλά.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ