ΥΛΙΚΑ
Εκτέλεση
1. Σε ένα τηγανάκι βάζετε το κουκουνάρι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά το καβουρντίζετε. Όταν αποκτήσει ένα ωραίο χρυσοκαφέ χρώμα, το αποσύρετε από τη φωτιά.
2. Βάζετε τις σταφίδες σε ένα μπολ μαζί με το χυμό πορτοκάλι και λίγο ζεστό νερό, μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά και να φουσκώσουν.
3. Σε μια σαλατιέρα βάζετε το φινόκιο, το λάχανο, το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια. Στραγγίζετε τις σταφίδες και τις προσθέτετε και αυτές. Στη συνέχεια βάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.