Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ χτυπώντας για 1-2 λεπτά όλα τα υλικά του μέσα σε βάζο που κλείνει καλά. Αφήνουμε το ντρέσινγκ σε θερμοκρασία δωματίου. Βάζουμε ένα τηγάνι στεγνό στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε τα αμύγδαλα.
Yλικά
Για το ντρέσινγκ
Για τη σαλάτα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ χτυπώντας για 1-2 λεπτά όλα τα υλικά του μέσα σε βάζο που κλείνει καλά. Αφήνουμε το ντρέσινγκ σε θερμοκρασία δωματίου. Βάζουμε ένα τηγάνι στεγνό στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε τα αμύγδαλα. Τα σοτάρουμε για περίπου 3 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Μεταφέρουμε σε ξύλο κοπής και τα χοντροκόβουμε. Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά καλά και περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ. Σερβίρουμε αμέσως.