Yλικά
Για τη σάλτσα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ?C. Απλώνουμε το κουνουπίδι σε ένα αντικολλητικό ταψάκι, το αλατοπιπερώνουμε και το πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο και το μοσχοκάρυδο. Το ψήνουμε για 25 λεπτά. Την ώρα που το κουνουπίδι ψήνεται ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της σάλτσας και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε τη σάλτσα τουλάχιστον 15 λεπτά πριν τη σερβίρουμε. Βγάζουμε το κουνουπίδι από τον φούρνο και το μοιράζουμε σε τέσσερα πιάτα. Πάνω στο κουνουπίδι μοιράζουμε τους κύβους από το μήλο. Τέλος, με ένα κουτάλι μοιράζουμε και τη σάλτσα στο κέντρο του κουνουπιδιού και σερβίρουμε.