Yλικά
Για τη SAUCE
Eκτέλεση
Σοτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το φιλέτο του κοτόπουλου με αλάτι για 6 λεπτά από κάθε πλευρά. Tο αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε μπουκιές. Σε ένα άλλο, μικρό αντικολλητικό τηγάνι καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα για 10 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσουν. Kόβουμε στα δύο τις ρώγες του σταφυλιού. Aνακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας στη σαλατιέρα μας και περιχύνουμε με τη sauce (αφού προηγουμένως χτυπήσουμε στο μπλέντερ τα υλικά της) και σερβίρουμε.
Tip: Aντί για γαλλικό μαρούλι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ρόκα ή οποιοδήποτε σαλατικό προτιμάμε. Εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε κύβους ζαμπόν ή βραστής γαλοπούλας και στη θέση της γραβιέρας ένα πιο πικάντικο τυρί, όπως για παράδειγμα το Μετσοβόνε.