ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 20 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6-7 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
Yλικά
ΓΙΑ ΤΗ SAUCE
Eκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά. Τα στεγνώνουμε καλά σε πετσέτα ή στο ειδικό στραγγιστήρι για σαλάτες. Κόβουμε τα αγκιναράκια σε μπουκίτσες. Βάζουμε τα λαχανικά μας χοντροκομμένα με το χέρι σε μια μεγάλη σαλατιέρα, φροντίζοντας να έχουμε ίσες δόσεις από όλες τις πρασινάδες και να μην υπερτερεί καμία σε ποσότητα. Προσθέτουμε χοντρό αλάτι. Πριν σερβίρουμε, προσθέτουμε το λαδολέμονο και την ανακατεύουμε καλά, κατά προτίμηση με τα χέρια.
Tip: Αν θέλουμε αυτήν τη σαλάτα πιο πλούσια, μπορούμε να της προσθέσουμε τριμμένη φέτα και κρουτόν από σπασμένη αραβική πίτα που θα ψήσουμε καλά στην τοστιέρα.