Διαλέγουμε πατάτες ίδιου μεγέθους, τις πλένουμε καλά, τις βάζουμε σε μία στρώση σε φαρδιά κατσαρόλα με αλάτι και τόσο νερό ώστε να τις σκεπάζει και τις αφήνουμε να βράσουν ώσπου να πιουν το νερό.
Yλικά
Εκτέλεση
Διαλέγουμε πατάτες ίδιου μεγέθους, τις πλένουμε καλά, τις βάζουμε σε μία στρώση σε φαρδιά κατσαρόλα με αλάτι και τόσο νερό ώστε να τις σκεπάζει και τις αφήνουμε να βράσουν ώσπου να πιουν το νερό. Τρυπάμε μια πατάτα για να δοκιμάσουμε αν έχουν βράσει, τις αποσύρουμε από τη φωτιά και τις σουρώνουμε. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια. Βάζουμε τα φασολάκια μαζί με το ελαιόλαδο στο τηγάνι, τα σοτάρουμε για 5 λεπτά και πασπαλίζουμε με το σουσάμι και το μπούκοβο. Ανακατεύουμε με τις πατάτες και τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε.
Tips: Προσέχουμε στο ανακάτεμα να μην διαλυθούν οι πατάτες. ? Mπορούμε να ετοιμάσουμε την πατατοσαλάτα από πριν, αλλά να μην τη βάλουμε στο ψυγείο, διότι είναι προτιμότερο να τρώγεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.