Τι έχουμε:
Για τη σάλτσα:
Τι κάνουμε:
Σκουπίζουμε και καθαρίζουμε τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα.
Στη συνέχεια, τα βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό για 5 λεπτά, ώστε να μαλακώσουν ελαφρά.
Τα στραγγίζουμε από το νερό και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Άλτις Balsamico di Modena, το ελαιόλαδο Άλτις και το πιπέρι.
Περιχύνουμε τα μανιτάρια με τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συμβουλή
Μπορούμε αντί να βράσουμε τα μανιτάρια, να τα ψήσουμε.
Το κατάλληλο κρασί Ξινόμαυρο.