Χτυποκάρδια στα θρανία για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
13:18
31/12/2013

"Χτυποκάρδια στα θρανία" για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επιστρέφει στα θρανία το 2014 κι αναμένεται να γίνει ο πιο διάσημος φοιτητής στο τμήμα αγροτικής ανάπτυξης του Πανεπιστημίου του Cambridge.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε χθες Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου με τα μαθήματα να ξεκινούν στις αρχές του Ιανουαρίου και να διαρκούν μέχρι τα τέλη του Μαρτίου.

Ποιός ο σκοπός της επιστροφής στα θρανία; Να κατανοήσει τα σύγχρονα θέματα που αφορούν τις αγροτικές επιχειρήσεις και κοινότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα κυμαίνονται μεταξύ 18 έως 20, ενώ ο πρίγκιπας θα έχει στη διάθεσή του και δωμάτιο σε περίπτωση που χρειαστεί να περάσει τη νύχτα μακριά από την καλή του, Κέιτ.

Μάθε τέχνη κι άστηνε ακόμα και για τους γαλαζοαίματους. Να θυμίσουμε ότι ο Γουίλιαμ αφού παρέμεινε στο Βρετανικό Στρατό για 7 χρόνια, ολοκλήρωσε τη θητεία του εκεί κι έτσι αναζήτησε νέα καριέρα. 

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ