Χάρι: Ναι, σκότωσα Ταλιμπάν και ο Γουίλιαμ ζηλεύει | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
12:40
22/1/2013

Χάρι: Ναι, σκότωσα Ταλιμπάν και ο Γουίλιαμ ζηλεύει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ύστερα από 20 εβδομάδες στην εμπόλεμη ζώνη του Αφγανιστάν, ο 28χρονος πρίγκιπας ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα και αποκαλύπτει την αλήθεια για τη θητεία του.

Ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) υπηρέτησε στην πρώτη γραμμή του πολέμου μέσα από το πιλοτήριο ενός ελικοπτέρου Απάτσι και όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό, σε μια επιχείρηση είχε σκοτώσει κάποιον αρχηγό των Ταλιμπάν.

Σήμερα, μιλώντας σε εκπομπή αφιέρωμα, ο Χάρι επιβεβαιώνει την είδηση υποστηρίζοντας ότι "πήρε ζωή για να σώσει ζωή".

"Ναι, το έκανα. Όπως και πολλοί άλλοι. Όλοι στη μοίρα πυροβόλησαν πολύ", παραδέχεται ο "Κάπτεν Ουαλία" ('Captain Wales'), όπως είναι γνωστός στο μέτωπο ο μικρός πρίγκιπας συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχει εγγύηση ασφάλειας στη δουλειά του ενώ ταυτόχρονα παραδέχεται την εξάντληση που νιώθει ύστερα από επτάωρες αποστολές.

Χωρίς να χαίρει ιδιαίτερης μεταχείρισης, ο Χάρι κοιμάται σε ένα ραντζάκι όπως όλοι οι συνάδελφοί του και πέρασε τα Χριστούγεννα στο μέτωπο μακριά από την οικογένειά του. Όμως "ήταν τέλεια", όπως ομολόγησε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η μικρός πρίγκιπας αποκάλυψε ότι ο αδελφός του ζηλεύει πολύ γιατί του λείπει η ενεργός δράση, αλλά μόνο να ακούει τις διηγήσεις του επιτρέπεται.

Όσο για το ότι θα γίνει θείος, ο Χάρι δηλώνει πανευτυχής ενώ εύχεται ο Γουίλιαμ (William) και η Κάθριν (Catherine) να απολαύσουν τελικά τις στιγμές αυτές ιδιωτικά, όπως θα ήθελαν.

Φυσικά η κουβέντα στράφηκε και στο σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ από μία νύχτα ξέφρενου γλεντιού στο Λας Βέγκας πριν φύγει για το Αφγανιστάν.

Ο Χάρι παραδέχτηκε ότι απογοήτευσε τους δικούς του και τον κόσμο, όμως υποστήριξε με πάθος το δικαίωμά του για προσωπική ζωή.

Ζ. Κ. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ