Το «μυστικό» της Diana μόλις αποκαλύφθηκε: Αυτό ήταν το μεγάλο της… μειονέκτημα | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
10:54
26/6/2018

Το «μυστικό» της Diana μόλις αποκαλύφθηκε: Αυτό ήταν το μεγάλο της… μειονέκτημα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τόνοι μελάνι έχουν χυθεί για χάρη των καλά κρυμμένων μυστικών της Πριγκίπισσας Diana, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τον θάνατό της.

Έρωτες, τρίτα πρόσωπα, διαμάχες με το Παλάτι, στεναχώριες και λεπτομέρειες της ζωής της με τη βασιλική οικογένεια απασχόλησαν πολύ τα Μέσα, με τους ανθρώπους που είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν να κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο μοναδικό.

Τώρα, μαθαίνουμε για ακόμα μία άγνωστη πτυχή της γυναίκας που έγραψε ιστορία στη Βρετανία.

Πρόκειται για ένα μυστικό που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε διαρρεύσει και αφορά στις…  μαγειρικές ικανότητες της Πριγκίπισσας της Ουαλίας. Την αποκάλυψη έκανε ο royal chef  Darren McGrady, ο οποίος υποστήριξε στο περιοδικό «Hello» ότι η  μαμά του William και του Harry δεν ήξερε ούτε το φαγητό τους να ζεστάνει.

«Ήταν κάκιστη μαγείρισσα. Δούλευα Δευτέρα με Παρασκευή και άφηνα φαγητό για την πριγκίπισσα και το Σαββατοκύριακο στο ψυγείο, πιάτα όπως γεμιστές πιπεριές. Άφηνα ταπεράκια και έγραφα ποιο κουμπί να πατήσει στον φούρνο μικροκυμάτων. Όταν οι Πρίγκιπες έρχονταν σπίτι, έμενα εκεί για να μαγειρέψω και το Σαββατοκύριακο για τα παιδιά ενώ όταν η πριγκίπισσα ήταν μόνη, άφηνα απλά φαγητό στο ψυγείο», υποστήριξε.

Ο ίδιος, ήταν υπεύθυνος για το μενού ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας.

Συνεπώς, τα λεγόμενά του δεν χωρούν αμφισβήτηση…

Να και κάτι που δεν γνωρίζαμε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ