Τι κοινό έχει η Ριάνα με τη βασίλισσα Ελισάβετ; Το... σώμα της! [photos] | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
16:18
24/4/2017

Τι κοινό έχει η Ριάνα με τη βασίλισσα Ελισάβετ; Το... σώμα της! [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Rihanna & Queen Elizabeth (AP Photo/Jonathan Brady/Thibault Camus)
<p>Rihanna & Queen Elizabeth (AP Photo/Jonathan Brady/Thibault Camus)</p>

Πρόσφατα έκλεισε η 91 η μακροβιότερη μονάρχης του κόσμου και η άτακτη τραγουδίστρια αποφάσισε να την... τιμήσει με τον πλέον παράδοξο και ξεχωριστό τρόπο.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Στις 21 Απριλίου η Βασίλισσα Ελισάβετ έκλεισε τα 91 της χρόνια και έγινε και επισήμως η γηραιότερη μονάρχης με τη μεγαλύτερη θητεία στο θρόνο παγκοσμίως. Η Ριάνα για τους δικούς της λόγους αποφάσισε να... συμμετάσχει στους εορτασμούς με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο, που έχει αφήσει την κοινή γνώμη (και τη Βασίλισσα ενδεχομένως) με το στόμα ανοιχτό.

Η 29χρονη τραγουδίστρια με την τεχνική του photoshop προσάρμοσε το κεφάλι της σεβάσμιας γηραιάς βασίλισσας στο σώμα της σε κάποιες από τις πιο εξτρίμ εμφανίσεις της. Τα σχόλια από κάτω ποικίλα. Κάποιοι το βρίσκουν πολύ αστείο, κάποιοι άλλοι μεγάλη αγένεια προς μια υπέργηρη γυναίκα που είναι η γιαγιά και η μαμά κάποιων άλλων. Μήπως η Ρίρι αυτή τη φορά το παράκανε; Δες τις φωτογραφίες και αποφάσισε!

 

it's not that deep.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

be humble.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

y'all chickens is ash and I'm lotion. 😂

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ