Τελέστηκε ο πρώτος gay γάμος στη βασιλική οικογένεια | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
20:45
24/9/2018

Τελέστηκε ο πρώτος gay γάμος στη βασιλική οικογένεια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
(Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images)
<p> (Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images)</p>

Μία ιστορική στιγμή για το παλάτι του Buckingham.

Ο ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ, λόρδος Ivar Mountbatten [δεξιά στη φωτό κάτω] παντρεύτηκε χθες τον επί 2 χρόνια σύντροφό του, James Coyle, γράφοντας ιστορία. Πρόκειται για τον πρώτο γάμο ομόφυλου ζευγαριού που τελείται από μέλος της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας.

 

Αυτό το διάβασες; Μεθυσμένη η βασίλισσα μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την Camilla!

 

Ο λόρδος Ivar Mountbatten υπήρξε επί χρόνια παντρεμένος και με την πρώην σύζυγό του έχουν μαζί τρεις κόρες. Όπως αποκάλυψε δημοσίως ο ίδιος το 2016, όταν και παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, πάλευε επί χρόνια με τη σεξουαλικότητά του και αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να το κάνει άλλο.

Οι κόρες του όχι μόνο αποδέχονται πλήρως το γεγονός, αλλά επέμεναν να είναι η μητέρα τους εκείνη που θα τον "παρέδιδε" στον νέο του σύζυγο, όπερ και εγένετο. Στη φωτογραφία κάτω ο λόρδος Mountbatten ποζάρει πανευτυχής με την πρώην σύζυγό του, Penny, με την οποία, για την ιστορία χώρισαν το 2011, και τον νυν σύζυγό του.

 

Διάβασε κι αυτό: Είναι επίσημο: Ιδού ποια θα είναι βασίλισσα μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

 

 

Ο γάμος τελέστηκε ενώπιων 60 στενών φίλων και συγγενών, χωρίς την παρουσία κάποιου μέλους της στενής βασιλικής οικογένειας. Θυμίζουμε ότι ο 55χρονος λόρδος είναι ο νεότερος γιος του 3ου μαρκήσιου του Milford Haven και εξάδελφος της Ελισάβετ!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ