Συναγερμός στον αέρα για Harry και Meghan: Ο ελιγμός για την αποφυγή της σύγκρουσης [video] | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
11:50
26/10/2018

Συναγερμός στον αέρα για Harry και Meghan: Ο ελιγμός για την αποφυγή της σύγκρουσης [video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
(Photo by Phil Noble - Pool/Getty Images)
<p>(Photo by Phil Noble - Pool/Getty Images)</p>

Μια μικρή περιπέτεια έζησαν πριν από λίγο ο δούκας και η δούκισσα του Sussex.

Δεν πρόλαβε να χαρεί τα γέλια που έκανε κατά την τελευταία εκδήλωση προς τιμή της στη Tonga η Meghan και βίωσε μια μεγάλη ταραχή!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της DailyMail, το αεροσκάφος της Quantas που μετέφερ τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex από την Tonga στο Sydney, δεν προσγειώθηκε όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ο πιλότος, Nigel Rosser, αναγκάστηκε να ακυρώσει την προσγείωση τα τελευταία δευτερόλεπτα ώστε να αποφύγει σύγκρουση με άλλο αεροσκάφος που βρισκόταν -κακώς- ακόμη στον διάδρομο! Έκανε μια βόλτα επάνω από την πόλη και τελικά, προσγειώθηκε με ασφάλεια!

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Φόρεσε ένα κατακόκκινο φόρεμα αλλά ξέχασε το... καρτελάκι [photos]

Ο ίδιος o Captain Rosser περιέγραψε την κατάσταση ως εξής:

Υπήρχε ένα αεροσκάφος στον διάδρομο, το οποίο, προφανώς είχε καθυστερήσει και δυστυχώς δεν είχε ελευθερώσει τον χώρο για εμάς. Βρεθήκαμε πολύ κοντά, έτσι πάρθηκε η απόφαση να ακυρωθεί η προσγείωση. Ήταν αυτό που λέμε 'αποτυχημένη προσέγγιση'

Τέλος καλό όλα καλά, όμως... Το ζεύγος έφτασε με ασφάλεια στο Σίδενεϊ και αναμένεται αφού ξεκουραστεί να συνεχίσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της περιοδείας του.

Στο μεταξύ, ιδού η στιγμή του ελιγμού όπως δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω social media από βασιλικούς ανταποκριτές.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ