Σοκ: Στο σφυρί η γαμήλια πριγκιπική τούρτα | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
7:02
4/5/2012

Σοκ: Στο σφυρί η γαμήλια πριγκιπική τούρτα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τι άλλο θα ακούσουμε πια;
Τι άλλο θα ακούσουμε πια;

Τώρα πια μπορούμε να πούμε ότι τα είδαμε όλα. Έναν χρόνο μετά τον πριγκιπικό γάμο, κομμάτι από την εορταστική τούρτα βγαίνει στον πλειστηριασμό.


Λίγες μέρες μετά την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η Κέιτ (Kate) έρχονται πάλι στο προσκήνιο καθώς ένας από τους 650 καλεσμένους τους βγάζει στο σφυρί ένα κομμάτι από το κέικ φρούτων που τους είχαν προσφέρει εκείνη την ημέρα.


Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που θέλει να μείνει ανώνυμος, διατήρησε σε άψογη κατάσταση την τούρτα καλύπτοντάς την με ειδικά φύλα κεριού και έχοντάς την πάντα στην κατάλληλη θερμοκρασία και τώρα τη βγάζει σε δημοπρασία με αρχική τιμή τις £100.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η τελική τιμή αναμένεται να φτάσει τις £1000 ενώ το όλο "πακέτο" έρχεται απόλυτα συμπληρωμένο.

Το κομμάτι βρίσκεται μέσα στο κουτί όπου στο καπάκι υπάρχουν σκαλισμένα τα ονόματα του ζεύγους, ενώ ξεχωρίζει η ευχαριστήρια κάρτα με την υπογραφή του πρίγκιπα Καρόλου (prince Charles) και της Καμίλα (Camilla).

Και το ενδιαφέρον δεν σταματά εδώ καθώς στον πλειστηριασμό που διοργανώνει ο οίκος "PFC Auctions" θα υπάρχουν και άλλα βασιλικά ενθύμια τέτοιου είδους.

Άψογα διατηρημένο βγαίνει σε πλειστηριασμό ένα από τα 650 κομμάτια που μοιράστηκαν στους καλεσμένους του Γουίλιαμ και της Κέιτ τη μεγάλη τους μέρα. Στο καπάκι του κουτιού διακρίνονται τα ονόματα του ζεύγους ενώ βλέπουμε και την ευχαριστήρια κάρτα που υπογράφουν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα.
Άψογα διατηρημένο βγαίνει σε πλειστηριασμό ένα από τα 650 κομμάτια που μοιράστηκαν στους καλεσμένους του Γουίλιαμ και της Κέιτ τη μεγάλη τους μέρα. Στο καπάκι του κουτιού διακρίνονται τα ονόματα του ζ
Ξεχωρίζουν  δύο ακόμη παλιότερα κομμάτια τούρτας. Ένα από τον γάμο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου με τη Νταϊάνα (Diana) το 1981 και ένα από τον γάμο της πριγκίπισσας Άννας (princess Anne) με τον Μαρκ Φίλιπς (Mark Phillips) το 1975!

Το ενδιαφέρον για τα εν λόγω κομμάτια είναι ήδη ζωηρό. Το βέβαιο, όμως, είναι ότι κανείς από τους ενδιαφερόμενους δεν θα επιχειρήσει να τα δοκιμάσει για... ευνόητους λόγους!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ