Σοκ, σοκ. Η Σωτηροπούλου χώρισε Σπανού και Αλεξάνδρου; | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
11:55
29/5/2013

Σοκ, σοκ. Η Σωτηροπούλου χώρισε Σπανού και Αλεξάνδρου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πού να φανταζόμασταν ότι θα ερχόταν η μέρα που θα ασχολούμασταν με τα ερωτικά ενός μοντέλου με γενειάδα- «ναυαγού» και θα βασανιζόμασταν (που λέει ο λόγος) αν η εκάστοτε μελαχρινή που βρίσκεται στην αγκαλιά του, είναι το νέο του φλερτ ή σχέση.

 Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον οποίο μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα γνωρίζαμε ότι είναι το νέο αγόρι της Ελισάβετ Σπανού. Τούτη την εβδομάδα τον βλέπουμε σε lifestyle περιοδικό να αγκαλιάζει στην ίδια πόζα την Τόνια Σωτηροπούλου, με την οποία φέρεται να είναι ζευγάρι εδώ κι έναν μήνα!!!

Βέβαια, η φωτογραφία που δημοσιεύει το ΟΚ και το δημοσίευμα που θέλει τον Αλεξάνδρου να είναι με το «για ένα δευτερόλεπτο» κορίτσι του Τζέιμς Μποντ μάς λύνει τη μεγάλη απορία που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες, για ποιο λόγο «άδειασε» ερωτικά την Σπανού. Η Σωτηροπούλου είναι η αιτία, αφού βγαίνουν εδώ κι ένα μήνα, οπότε μάλλον το μοντέλο έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Τέλος πάντων και με την Σωτηροπούλου είναι πολύ ταιριαστός ο Αλεξάνδρου και είθε τούτη η φωτό να είναι ενός ζευγαριού σε σχέση και ουχί σε... φλερτ. Αν και όπως διαβάζουμε στο ΟΚ, το ζευγάρι συνηθίζει να κάνει ρομαντικές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και παρόλο που η ηθοποιός μένει μόνιμα στο Λονδίνο δεν το θεωρεί πρόβλημα, αφού  έρχεται συχνά στην Ελλάδα.

 

Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές έχει πάει στο μαγαζί όπου εκείνος δουλεύει ως μπάρμαν και τον περιμένει να σχολάσει για φύγουν μαζί!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ