Σαρώνει η πριγκίπισσα Σάρλοτ -Κέρδισε μέχρι και τη βασίλισσα | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
17:17
22/1/2016

Σαρώνει η πριγκίπισσα Σάρλοτ -Κέρδισε μέχρι και τη βασίλισσα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το άστρο της κόρης του Γουίλιαμ και της Κέιτ φαίνεται υπέρλαμπρο από τη στιγμή που γεννήθηκε. Οι τελευταίες εξελίξεις, μάλιστα, πρέπει να έχουν στείλει το... μήνυμα και σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ μεγαλώνει και κερδίζει την αγάπη ολοένα και περισσότερων "κοινών θνητών" σε όλο τον κόσμο. Το γλυκύτατο μωράκι, μάλιστα, κατέλαβε την πρώτη θέση σε μια πολύ περίοτττη λίστα, "εκθρονίζοντας" ακόμη και την εστεμμένη προγιαγιά της.

 

Το περιοδικό Tatler συνέταξε μια λίστα με τους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή και ναι... στη θέση Νο1, φιγουράρει το όνομα της πριγκίπισσας Σαρλότ, με τη μαμά Κέιτ στη θέση 11, τον μπαμπά Γουίλιαμ στη θέση 12, και τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Νο7. Και ναι... αν αναρωτιέσαι για τον αδελφό της, μάθε ότι ο πρίγκιπας Γεώργιος βρίσκεται στη θέση Νο3.

 

Η λίστα έχει τίτλο "Οι άνθρωποι που έχουν πραγματικά σημασία" και όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι, έχει να κάνει με την "επιρροή" που έχει ο καθένας στα social media πια.. Προσμετράται το ενδιαφέρον του κόσμου τελικά.

Και εις ανώτερα, λοιπόν και η μεγαλύτεροι, ας προσέχουν!!!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ