Πριγκίπισσα Charlotte: Η εντυπωσιακή κίνηση αυτοπεποίθησης και η γλυκιά χειρονομία του μπαμπά της, πρίγκιπα William | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
11:30
13/12/2020

Πριγκίπισσα Charlotte: Η εντυπωσιακή κίνηση αυτοπεποίθησης και η γλυκιά χειρονομία του μπαμπά της, πρίγκιπα William

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μόλις 5 ετών η κόρη των Cambridges και δείχνει ήδη έντοντες τάσεις... ανεξαρτηστίας!

Οι γιορτές είναι για να περνάς χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά η πριγκίπισσα Charlotte μάλλον θα ήθελε ακόμα λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Κατά τη διάρκεια της πρώτης τους κοινωνικής υποχρέωσης ως πενταμελούς οικογένειας, η Kate Middleton, ο πρίγκιπας William, ο πρίγκιπας George, ο πρίγκιπας Louis, και η πριγκίπισσα Charlotte εμφανίστηκαν από το London Palladium ντυμένοι με όμορφα γιορτινά ρούχα για μια ειδική παράσταση του The National Lottery's Pantoland. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προς τιμή των εργαζομένων και των οικογενειών τους για όλη τη δουλειά που έχουν κάνει για να διατηρήσουν τους ανθρώπους ασφαλείς κατά τη διάρκεια της πανδημίας του 2020.

Καθώς η οικογένεια περπατούσε στο κόκκινο χαλί έξω από το Palladium, η γεμάτη με αυτοπεποίθηση 5χρονη αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της με τον δικό της ρυθμό και να αφήσει το χέρι του πρίγκιπα William, την ώρα που προχωρούσαν προς την είσοδο του θεάτρου. Όταν ο μπαμπάς της προσπάθησε να την ξαναπιάσει από το χέρι, η Charlotte τoυ έγνεψε διακριτικά, κερδίζοντας ένα γλυκό άγγιγμα στο κεφάλι. Το βλέμμα στο πρόσωπό της μετά την απόφαση να αφήσει το χέρι του μπαμπά της είναι παρόμοιο με την αποφασιστικότητα που έχει κάθε πρωταγωνίστρια της ταινίας της Disney, πριν αρχίσει να βγαίνει στο άγνωστο για πρώτη φορά. Πάντως εμείς είμαστε έτοιμες να δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Παρακολουθήστε ένα κλιπάκι από τη συγκεκριμένη στιγμή και φωτογραφίες της Charlotte στο κόκκινο χαλί.

 

 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ