Πρίγκιπας William: Όλη μου τη ζωή «αγκάλιαζα» τον Harry, δεν μπορώ να το κάνω πια | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
17:00
12/1/2020

Πρίγκιπας William: Όλη μου τη ζωή «αγκάλιαζα» τον Harry, δεν μπορώ να το κάνω πια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο πρίγκιπας William εξέφρασε την θλίψη του για την ρήξη στη σχέση του με τον αδελφό του 

Ο Δούκας του Cambridge, πρίγκιπας William, εξέφρασε την θλίψη που του προκάλεσε η ρήξη στη σχέση του με τον αδελφό του, πρίγκιπα Harry.   

Δες και αυτό: Στον Καναδά η Meghan: Πήγε να πάρει τον Αrchie και άφησε τον Harry να "καθαρίσει"

 

Ενώ η Meghan Markle είναι ήδη στον Καναδά και κλείνει συνεργασίες (Disney), ο πρίγκιπας William λέει πως θλίβεται που η βασιλική οικογένεια δεν είναι πια μια ενωμένη όπως παλιά. Σύμφωνα με προσωπικό φίλο του Δούκα που επικαλούνται οι κυριακάτικοι Times του Λονδίνου, ο William είπε επί λέξει: «Όλη μας τη ζωή αγκάλιαζα τον αδερφό μου αλλά δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες. Θλίβομαι για αυτό».   

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, το μόνο που μπορώ να κάνω προσωπικά, είναι να προσπαθήσω να τους υποστηρίξω, με την ελπίδα ότι όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα είμαστε πάλι όλοι στο "ίδιο μήκος κύματος". Θέλω να παίζουμε στην ίδια ομάδα».   

Τα σχόλια αποκαλύπτουν και το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται για την ώρα οι προσπάθειες για μία λειτουργική λύση, για την οποία η βασίλισσα έχει δώσει άτυπη διορία 72 ωρών. Η Ελισάβετ η Β' έχει καλέσει για αυτόν τον λόγο τόσο τα δύο αδέλφια όσο και τον πατέρα τους, Πρίγκιπα Κάρολο στο Sandringham, ενώ στις συζητήσεις αναμένεται να συμμετάσχει και η Meghan τηλεφωνικώς.   

Αυτό το είδες; Harry και Meghan: 11 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της πριγκιπικής παραίτησης

 

Αυτή θα είναι και η πρώτη οικογενειακή συνάντηση μετά τη δημόσια ανακοίνωση του ζευγαριού στο Instagram, πως θέλουν να αποσυρθούν από την βασιλική οικογένεια και να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, ζώντας εν μέρει στην βόρεια Αμερική όπου θα θέλουν να μεγαλώσουν τον γιο τους και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Άνθρωποι του παλατιού και κυβερνητικοί αξιωματούχοι κάνουν ήδη ασκήσεις επί χάρτου για τις πιθανές λύσεις που περιλαμβάνουν: το επίσημο έργο για το Στέμμα που θα μπορούσαν να αναλάβουν ακόμα και στην άλλη άκρη του ατλαντικού ο Harry και η Meghan, ώστε να μην διαρραγούν πλήρως οι «γαλαζοαίματοι» δεσμοί -πιθανές αλλαγές στους τίτλους ευγενείας του ζευγαριού -το ποσό που θα λαμβάνουν από το Παλάτι, σε περίπτωση που συναινέσουν στην ανάληψη κάποιων καθηκόντων -ποιες εμπορικές και επαγγελματικές συμφωνίες θα επιτρέπεται να επιδιώξει το ζευγάρι χωρίς να πληγεί η εικόνα της βασιλικής οικογένειας.   

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ