Πρίγκιπας William: Αποκάλυψε την κρυφή δράση που κάνει χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητα του | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
10:50
6/6/2020

Πρίγκιπας William: Αποκάλυψε την κρυφή δράση που κάνει χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητα του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Δούκας του Cambridge είναι εθελοντής, συνομιλεί με κόσμο και κανείς δεν το ήξερε μέχρι τώρα!

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε πως συμβουλεύει άτομα που έρχονται σε επαφή με μια γραμμή βοήθειας για θέματα ψυχικής υγείας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ταυτότητα του. 

Δες και αυτό: Πρίγκιπας William: Η μείωση της όρασης και το άγχος στις δημόσιες εμφανίσεις του

 

Πρόκειται για την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων Shout 85258, η οποία αναπτύχθηκε από το Royal Foundation και στην οποία ο πρίγκιπας χρησιμοποιεί ψευδώνυμο και είναι ένας από τους 2.000 εκπαιδευμένους εθελοντές που συμμετέχουν.

Το μυστικό του αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Εθελοντών, λέγοντας πως συμμετέχει εθελοντικά στην πλατφόρμα, συνομιλώντας μέσω μηνυμάτων και βοηθώντας τους ανθρώπους να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους ακούγοντας, κάνοντας ερωτήσεις και προσφέροντας συμπαράσταση.   

Αυτό το είδες; Η Meghan Markle περιγράφει πώς βίωσε το ρατσισμό λόγω της καταγωγής της

 

Παρ'όλο που υπήρχε ο φόβος ότι αν γινόταν γνωστό πως ο πρίγκιπας συμμετέχει σε μια τέτοια δράση, θα προκαλούσε μαζικές απόπειρες επικοινωνίας μαζί του, είχε γίνει η σωστή προετοιμασία για να αντιμετωπίσει η αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης για την υπηρεσία.

Η σύζυγος του, Kate Middleton, συμμετείχε και αυτή εθελοντικά με κλήσεις σε άτομα που τέθηκαν σε καραντίνα ή ήταν ευάλωτα, στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντών ανταποκριτών της Royal Voluntary Service.  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ