Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Κατρακυλάει η δημοτικότητα τους στη Βρετανία - Τι λένε οι αριθμοί | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
8:45
8/9/2021

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Κατρακυλάει η δημοτικότητα τους στη Βρετανία - Τι λένε οι αριθμοί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η δημοτικότητα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζεται να μειώνεται, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Μία πρόσφατη έρευνα, από το YouGov, αποκάλυψε ότι οι θετικές γνώμες για τον Harry έχουν μειωθεί από 43% τον Απρίλιο, σε 34% ενώ για τη Meghan το ποσοστό έχει φτάσει στο 26% από το 31% του Μαρτιου και το 29% του Απριλίου.

Το YouGov επισημαίνει ότι η δημοτικότητα του ζευγαριού έχει μειωθεί καθώς αντιμετωπίζουν «συνεχιζόμενες συνέπειες από τη συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey, καθώς και άστοχες απαντήσεις σε δηλώσεις τους σχετικά με την πανδημία Covid-19 και την αποχώρηση στρατευμάτων από το Αφγανιστάν».

Ωστόσο, όταν τα αποτελέσματα της έρευνας αναλύονται περισσότερο, ο Harry και η Meghan φαίνεται να παραμένουν δημοφιλείς μεταξύ των νέων.

Από τα άτομα ηλικίας 18 έως 25 ετών, το 47 % έχει θετική γνώμη για τον Harry, έναντι 44 %, των οποίων η γνώμη είναι αρνητική.

Το ίδιο ισχύει και για τη Meghan με το 50% των νεότερων ατόμων στην ίδια ομάδα να τη σκέφτονται με θετικό τρόπο, σε σύγκριση με το 40% που τη σκέφτονται αρνητικά.

Και παρόλο που το ζευγάρι έχει αντιμετωπίσει κριτική πρόσφατα, οι fans τους, τους έχουν επαινέσει που μίλησαν για θέματα που επηρεάζουν τον κόσμο - συμπεριλαμβανομένου του καταστροφικού θανατηφόρου σεισμού στην Αϊτή.

Άλλοι fans σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να σέβονται το ζευγάρι που κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο και δίνει προτεραιότητα στη ζωή του και στην ψυχική του υγεία.

Το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας εξακολουθεί να είναι η βασίλισσα, η οποία συγκεντρώνει θετικές γνώμες στο 80%.

Ακολουθεί από κοντά ο πρίγκιπας William στη δεύτερη θέση, ο οποίος είναι δημοφιλής στο 78% των ερωτηθέντων. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αξιολογείται θετικά από το 75% των ερωτηθέντων.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει θετικές γνώμες στο 54%, με την Καμίλα, τη Δούκισσα της Κορνουάλης να φθάνει το 43% στις θετικές γνώμες.

Ο πρίγκιπας Andrew είναι το λιγότερο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, με μόνο το 6 % των ερωτηθέντων να τον σκέφτεται θετικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ