Πού και πότε θα βαπτιστεί η πριγκίπισσα Σάρλοτ | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
14:20
5/6/2015

Πού και πότε θα βαπτιστεί η πριγκίπισσα Σάρλοτ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έναν μήνα μετά τη γέννησή της κόρης τους, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ανακοίνωσαν τις πρώτες λεπτομέρειες για τη βάφτισή της.

Η μικρή Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα γεννήθηκε στις 2 Μαΐου και η επιλογή του μέρους όπου θα βαπτιστεί, μόνο τυχαία δεν είναι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού του Κένσινγκτον η βάπτιση της νεαρής πριγκίπισσας θα τελεστεί την Κυριακή, 5 Ιουλίου στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής στα κτήματα της βασίλισσας στο Σάντρινγχαμ".

 

Η επιλογή της εκκλησίας μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς είναι η ίδια όπου βαπτίστηκε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, στις 30 Αυγούστου του 1961, όταν ήταν δύο μηνών.

Εξάλλου, η βούληση του Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ (Kate) να τιμήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τη μνήμη της γιαγιάς των παιδιών τους, που δυστυχώς όμως εκείνα δεν θα γνωρίσουν ποτέ, κατέστη σαφής από την επιλογή του "Νταϊάνα" ως ένα από τα ονόματά της.

Για την ιστορία, στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής στο Σάντρινχαμ, η βασιλική οικογένεια παρακολουθεί κάθε χρόνο τη λειτουργία του Πάσχα.

Η βάπτιση θα τελεστεί, όπως ανακοινώθηκε, από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι και η μπέμπα θα φορέσει το ίδιο ρουχαλάκι που φορούσε ο αδελφός της στη βάπτισή του.

 

Οι νονοί της μικρής θα ανακοινωθούν τη μέρα της βάπτισης, όμως οι bookers "παίζουν" δυνατά τον πρίγκιπα Χάρι και τις πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία. Θα δείξει...

Οι φωτογραφίες της μεγάλης μέρας θα δωθούν επίσημα μετά το μυστήριο, ωστόσο, κατά το σύνηθες, κάπου ανάμεσα στη σημερινή ανακοίνωση και τη βάπτιση, αναμένουμε την πρώτη επίσημη οικογενειακή φωτογραφία.

Επάνω, θυμόμαστε με την ευκαιρία την πρώτη επίσημη φωτογραφία με την είσοδο του Γεώργιου στην οικογένεια.

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ