Πατέρας θα γίνει ο πρίγκιπας Χάρι: Άφησε έγκυο 19χρονη; Μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
15:02
6/11/2015
ΜΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Πατέρας θα γίνει ο πρίγκιπας Χάρι: Άφησε έγκυο 19χρονη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θόρυβο προκάλεσε στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας το δημοσίευμα αμερικάνικου περιοδικού που θέλει τον πρίγκιπα Χάρι να ετοιμάζεται να γίνει πατέρας. 

 Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού " Life & Style" ο πρίγκιπας ανακοίνωσε τα γεννητούρια στη βασίλισσα Ελισσάβετ τονίζοντας πως μια ξανθιά 19χρονη κοπέλα έμεινε έγκυος από τον ίδιο μετά από μια βραδιά έρωτα.

 

Το περιοδικό ανέφερε μάλιστα πως ο φόβος της βασίλισσας επιβεβαιώθηκε αφού είναι γνωστά τα ξενύχτια του μικρού πρίγκιπα ενώ η Ελισσάβετ φέρεται να είναι έξαλλη με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. 

Όπως αναφέρει το "Life & Style", η Βασίλισσα αγαπάει τα παιδιά αλλά ένα παιδί εκτός γάμου δεν θα έχει από την ίδια την αντιμετώπιση που πρέπει. Πηγή από το περιβάλλον του παλατιού ανέφερε πως η Ελισσάβετ λατρεύει τον Χάρι και θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει το παιδί στην αφάνεια. 

Κι ενώ το παλάτι υποτίθεται πως απαγόρευσε ένα γάμο στον Χάρι με μια άγνωστη, ο ίδιος δηλώνει αντίθετος και θέλει να παντρευτεί την εγκυμονούσα ακόμα κι αν χρειαστεί να αφήσει τον τίτλο του πρίγκιπα. 

Πάντως, η βρετανική εφημερίδα Mirror διαψεύδει το δημοσίευμα αναφέροντας πως πηγή του παλατιού του Κέσινγκτον τόνισε πως η είδηση είναι ψεύτικη 100%.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ