Οργή στο Μπάκινχαμ για την τεμπέλα Κέιτ και τον κακομαθημένο πρίγκιπα Γεώργιο Σύμφωνα με δημοσιεύματα | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
15:46
13/9/2016
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Οργή στο Μπάκινχαμ για την "τεμπέλα" Κέιτ και τον "κακομαθημένο" πρίγκιπα Γεώργιο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νέο δημοσίευμα "μεταφέρει" τη δυσαρέσκεια του παλατιού ως προς τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τον γιο της η δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Globe and Mail, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ, είναι οι πιο τεμπέληδες γονείς στον κόσμο και μεγαλώνουν ένα απίστευτα κακομαθημένο παιδί. Η αναφορά γίνεται για τον πρίγκιπα Γεώργιο καθώς για την αδελφή του, Σάρλοτ δεν έχουν ακόμη στοιχεία, ενώ σημειώνουμε ότι η είδηση μεταφέρεται με πάσα επιφύλαξη

 

Υπερβολικά άτακτος, λέγεται ότι είναι ο μικρός πρίγκιπας, ο οποίος προκαλεί τον απόλυτο χαμό μέσα στο παλάτι και δεν μπορεί κανείς να τον συμμαζέψει, προκαλώντας "πονοκέφαλο" στο παλάτι.

"Χτυπά πόρτες, παίρνει τα πράγματα των υπαλλήλων αλλά και άλλων παιδιών. Είναι ένας εφιάλτης και δημουργεί ένα χάος", μεταφέρει πηγή της εφημερίδας τονίζοντας ότι ιδιωτικά, ο 3χρονος πρίγκιπας δεν είναι καθόλου "γλύκας", ενώ χαρακτηρίζει και τους δυο γονείς του, ανίκανους.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ