Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones στην Ελλάδα | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
9:18
30/6/2016

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones στην Ελλάδα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κοντά στους πρόσφυγες της Μυτιλήνης βρέθηκαν η "Άρια", ο "σερ Ντάβος" και η "Σέρσεϊ" και πόζαραν όλο χαμόγελα στον φακό.

O Λίαμ Κάνινγκαμ, η Μέισι Γουίλιαμς και η Λένα Χέντεϊ μαζί με άλλους συντελεστές της σειράς βρέθηκαν χθες το πρωρί στη Μυτιλήνη, καλεσμένοι της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC, στόχος της οποίας είναι να διεθνοποιήσει το θέμα των εγκλωβισμένων στην Ελλάδα προσφύγων που φιλοξενούνται στον δημοτικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ.

Ο «Σερ Ντάβος», η «Άρυα Σταρκ» και η «Σέρσι Λάνιστερ» συναντήθηκαν με τους πρόσφυγες στον Καρά Τεπέ, συζήτησαν μαζί τους και έπαιξαν με τα παιδιά. Επίσης ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο του καταυλισμού, Σταύρο Μυρογιάννη, για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις οικογένειες και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες που φιλοξενούνται εκεί.

Στη συνέχεια, οι πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» συναντήθηκαν με το δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό ο οποίος τους πρότεινε τις ομορφιές του νησιού για κάποια από τα μελλοντικά γυρίσματα.

Εκείνοι εντυπωσιάστηκαν και κάλεσαν τον κόσμο να επισκεφτεί το νησί.

"Καλούμε όλο το κόσμο να έρθει και να το επισκεφτεί, ειδικότερα εκείνους που δίστασαν να το κάνουν φέτος, ακυρώνοντας τις κρατήσεις τους. Ευχαριστούμε τον λαό της Λέσβου για τα όσα έκαναν για τους πρόσφυγες. Είμαστε εδω για να πούμε σε όλο τον κόσμο πως η Λέσβος είναι ένα πανέμορφο και ασφαλές νησί».

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ