Ο πρίγκιπας Χάρι έφαγε τιμωρία και μάλιστα βαριά! | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
20:06
7/9/2012

Ο πρίγκιπας Χάρι έφαγε τιμωρία και μάλιστα βαριά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ας πρόσεχε καλύτερα ο πρίγκιπας Χάρι... Τώρα, την πάτησε
Ας πρόσεχε καλύτερα ο πρίγκιπας Χάρι... Τώρα, την πάτησε

Μπορεί να νόμιζε ότι θα τη γλιτώσει με τις τελευταίες "λαδιές" του ο μικρός πρίγκιπας, αλλά όπως φάνηκε έκανε λάθος. Και μάλιστα πολύ μεγάλο…


Από τη σουίτα του ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας όπου απαθανατίστηκε να διασκεδάζει έξαλλα, ολοτσίτσιδος ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) βρέθηκε στο… Αφγανιστάν. Και μάλιστα με… συνοπτικές διαδικασίες.

Μπορεί το παλάτι να φάνηκε ότι στηρίζει τον 27χρονο γαλαζοαίματο αφήνοντας να διαρρεύσει ότι "το παιδί δεν έκανε και τίποτα παράνομο", όμως εννοείται ότι δεν θα άφηνε το πράγμα να περάσει και τελείως στο… φλου.

Ο Χάρι βρίσκεται από χθες στο Αφγανιστάν όπου θα περάσει τις ερχόμενες εβδομάδες "ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή του στα ελικόπτερα Απάτσι", όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Οι δικοί του ήταν ενήμεροι εδώ και πολύ καιρό για τη μετακίνηση αυτή, όμως για λόγους ασφαλείας η επίσημη ενημέρωση ήρθε μετά την άφιξη του τρίτου στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο στο Αφγανιστάν.

Από τσιτσίδι στο Λας Βέγκας, στο Αφγανιστάν με φουλ εξάρτηση βρέθηκε ο πρίγκιπας Χάρι -και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Ας πρόσεχε...
Από τσιτσίδι στο Λας Βέγκας, στο Αφγανιστάν με φουλ εξάρτηση βρέθηκε ο πρίγκιπας Χάρι -και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Ας πρόσεχε...

"Ο πρίγκιπας Κάρολος (prince Charles) είναι πολύ περήφανος που δόθηκε στον γιο του η δυνατότητα να υπηρετήσει την πατρίδα του και μάλιστα από την θέση για την οποία έχει εκπαιδευτεί", μεταφέρουν πηγές του παλατιού βεβαιώνοντας ότι "δεν πρόκειται να γίνει καμία εξαίρεση για τον πρίγκιπα και ότι στα μάτια των ανώτερών του θα είναι ένας ακόμη απλός στρατιώτης που καλείται να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί".

Όσο για τη μονάδα στην οποία υπηρετεί ο Χάρι; Πρόκειται για μία από τις πιο "θανατηφόρες μονάδες" ενώ ο πρίγκιπας φέρεται έτοιμος "να σκοτώσει πολλούς αντάρτες".

Ή αλλιώς, ο,τιδήποτε αρκεί να μείνει εκτός δημοσιότητας μέχρι να ολοκληρωθεί το ταξίδι του Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ (Kate) στον νότιο Ειρηνικό. Ή και λίγο παραπάνω μέχρι να ξεφουσκώσει το σκάνδαλο!

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ