Ο πρίγκιπας Γεώργιος γράφτηκε στο σχολείο -Μάθαμε σε ποιο | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
15:57
18/12/2015

Ο πρίγκιπας Γεώργιος γράφτηκε στο σχολείο -Μάθαμε σε ποιο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μεγάλωσε ο μικρός πρίγκιπας και ήρθε ο καιρός του να ξεκινήσει το ταξίδι του στον θαυμασμό κόσμο της γνώσης.

Με επίσημη ανακοίνωση του παλατιού, μάθαμε σήμερα πού αποφασίστηκε να ξεκινήσει σχολείο ο γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ. Το κουδούνι χτυπά τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

 

2,5 χρονών ο πρίγκιπας Γεώργιος και οι γονείς του αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να πάει στο σχολείο. Επέλεξαν λοιπόν τον παιδικό σταθμό Westacre, που ακολουθεί το σύστημα Μοντεσόρι και βρίσκεται στο Ίστον Βίλατζ, πολύ κοντά στο σπίτι της οικογένειας στο Νόρφολκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γεώργιος θα παρακολουθεί τα μαθήματα κανονικά, κάθε πρωί όταν βρίσκονται στο Νόρφολκ, ενώ οι απουσίες του όταν η οικογένεια βρίσκεται στο Λονδίνο θα είναι δικαιολογημένες.

Επιλέγοντας το εν λόγω σχολείο, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ ελπίζουν ο γιος τους να απολαύσει χαλαρές ώρες παιχνιδιού και μάθησης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Καλή αρχή.

Όσο για το οικονομικό του θέματος, οι σπουδές του Γεώργιου θα κοστίζουν £5.50 λίρες την ώρα -δηλαδή περίπου £33 την ημέρα- γεγονός που κάνει την επιλογή σαφώς πιο οικονομική από την όποια άλλη θα είχαν επιλέξει στο Λονδίνο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ