Ο γιος της Καμίλα και του Καρόλου ζητά ξανά τεστ DNA μετά την αναγνώριση νόθου παιδιού του βασιλιά του Βελγίου | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
11:44
29/1/2020

Ο "γιος" της Καμίλα και του Καρόλου ζητά ξανά τεστ DNA μετά την αναγνώριση νόθου παιδιού του βασιλιά του Βελγίου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αντιμέτωπο με ένα σκάνδαλο που μόνο καινούριο δεν είναι, βρίσκεται το παλάτι του Μπάκιγχαμ, σε μία όχι και τόσο καλή εποχή για τους βρετανούς royals.

Τι τραβάει κι αυτή η Ελισάβετ στα 94 χρόνια της! Από τη μία το σκάνδαλο με τον γιο της, πρίγκιπα Andrew, από την άλλη το τσουνάμι Megxit , ένα... εξώγαμο εγγόνι της έλειπε!

Το ζήτημα αυτό είναι παλιό, όμως επανέρχεται στην επικαιρότητα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ένας άντρας ονόματι Simon Charles Dorante-Day ισχυρίζεται ότι είναι το παιδί του έρωτα του Καρόλου και της Καμίλα και ότι είναι απόλυτα βέβαιος, αφενός γιατί του το είχε αποκαλύψει η γιαγιά του γιαγιά του που εργαζόταν για τη βασίλισσα Ελισάβετ, αφετέρου λόγω της "εκπληκτικής", κατά τα λεγόμενά του, ομοιότητάς του με τους "πραγματικούς γονείς του". Επιπλέον, υποστηρίζει ότι θυμάται να τον πηγαίνουν να βλέπει την Καμίλα όταν ήταν μικρός.

Aυτός είναι ο 53χρονος βρετανός που διεκδικεί την ιδιότητά του ως πρίγκιπας και για να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες και να δει περισσότερες φωτογραφίες κάνε κλικ στον σύνδεσμο

Ο Simon Charles Dorante-Day και η σύζυγός του Dr Elvianna σε φωτογραφία που μοιράστηκε ο ίδιος στο Facebook. Στη λεζάντα, ο 54χρονος "Prince Simon", όπως αυτοαποκαλείται εξηγεί πως παρόλο που έχει δεχτεί αμέτρητες προσκήσει από media, δεν νιώθει ότι εχει κάτι επιπλέον να πει. Περιμένει να επικοινωνήσει μαζί του το Ανώτατο Δικαστήριο και μετά!

Το ζήτημα του Prince Simon, όπως αυτοαποκαλείται επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς εκείνος ζητά εκ νέου τεστ DNA, ίσως λόγου μίας άλλης "παρόμοιας" ιστορίας που έληξε πρόσφατα και αφορά το βασίλειο του Βελγίου.

Η Delphine Boël [φωτό κάτω] υποστήριζε επί χρόνια ότι είναι βιολογική κόρη του βασιλιά Αλβέρτου του Βελγίου και ζητούσε να το αποδείξει μέσω τεστ DNA. Τα αιτήματά τους δεν έγιναν δεκτά παρά μόνο πρόσφατα και αυτό αφού δικαστήριο υποχρέωσε τον τέως -πια- βασιλιά να υποβληθεί στο τεστ πατρότητας.

Οι εξετάσεις έγιναν και βελγίδα εικαστικός έγινε πριγκίπισσα στα 51 της χρόνια, λαμβάνοντας, ταυτόχρονα και το 1/8 της περιουσίας του Αλβέρτου, που της αναλογεί.

Για την ιστορία, ιδού η επίσημη ανακοίνωση περί αναγνώρισης που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικηγόρου του βέλγου βασιλιά ενώ δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι θα συμβεί αν κάποιο δικαστήριο υποχρεώσει και τον Κάρολο με την Καμίλα να υποβληθούν σε τεστ DNA.

«Η Αυτού Μεγαλειότης ο βασιλιάς Αλβέρτος Β’ έλαβε γνώση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA , στο οποίο συνεργάστηκε κατόπιν αιτήματος του εφετείου των Βρυξελλών. Τα επιστημονικά συμπεράσματα δείχνουν πως είναι ο βιολογικός πατέρας της κυρίας Delphine Boël. Αν και υπάρχουν επιχειρήματα και νομικές αντιρρήσεις που δικαιολογούν πως η νόμιμη πατρότητα δεν σημαίνει απαραίτηα βιολογική πατρότητα, ο βασιλιάς Αλβέρτος αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει αυτά τα επιχειρήματα και να τελειώσει με τιμή και αξιοπρέπεια αυτή την επώδυνη διαδικασία. Ο βασιλιάς Αλβέρτος επιμένει πως από την γέννηση της κυρίας Delphine Boël δεν συμμετείχε σε καμία οικογενειακή, κοινωνική ή εκπαιδευτική απόφαση σχετική με την κυρία Delphine Boël και ότι πάντα σεβόταν τον δεσμό που υπήρχε μεταξύ της κυρίας Delphine Boël και του νόμιμου πατέρα της».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ