Ντενίση - Πολύζος: Ήρθαν... επικίνδυνα κοντά | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
13:29
24/2/2014

Ντενίση - Πολύζος: Ήρθαν... επικίνδυνα κοντά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τι κι αν πήραν διαζύγιο; Μιμή Ντενίση και Σωτήρης Πολύζος έχουν τις καλύτερες σχέσεις, ενώ ως φαίνεται, αλλά οι ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν, τελευταία έχουν έρθει πολύ κοντά.

Τόσο κοντά, που κάποιοι μιλούν ακόμη και για επανασύνδεση. Εξάλλου, πρόσφατα το πρώην ζευγάρι μαζί με την κόρη της Μιμής έκαναν μία οικογενειακή απόδραση στο Βόλο και τα σενάρια περί επανασύνδεσης ήρθαν και φούντωσαν.

Τι λέει όμως η ηθοποιός; Είναι ξανά με τον πρώην σύζυγο της; «Ο Σωτήρης είναι η οικογένειά μου. Ήταν, είναι και θα είναι άνθρωπος της ζωής μου. Έχουμε εξαιρετική σχέση – από τις σημαντικότερες που είχα ποτέ… Ανήκει στα υπέροχα πλάσματα που χαίρομαι να είναι κοντά μου και κοντά στην κόρη μου, την Μαριτίνα που λατρεύει, όπως άλλωστε τον λατρεύει κι εκείνη. Ήταν και θα είναι πάντα ο μπαμπάς της, κι αυτό με κάνει ευτυχισμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την επανασύνδεση λέει: «Γιατί να βάζουμε τίτλους όπως “επανασύνδεση”; Ο χρόνος θα δείξει μην είστε τόσο βιαστικοί. Για την ώρα μείνετε στο ότι είμαστε πάλι πολύ κοντά και το χαιρόμαστε. Περνάμε υπέροχα και σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει ο Σωτήρης έρχεται κοντά μας. Ή όπως τώρα τρέχουμε εμείς κοντά του. Περάσαμε πανέμορφα μαζί στον Βόλο και το Πήλιο και δεν χορταίναμε τις ομορφιές, τα φαγητά, τις βόλτες. Κι έπειτα, ναι, ήρθε πίσω μαζί μας για να δούμε την αγαπημένη μου Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον εξαιρετικό μονόλογο “Εγώ η Γωγώ”, που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνών».

Ο Πολύζος, από την άλλη «λιώνει» για τις δύο γυναίκες του (Μιμή και Μαριτίνα) και δηλώνει: «Η Μαριτίνα είναι η κόρη μου, αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ να ισχύει και μαζί με την Μιμή είναι η οικογένειά μου. Η δική μας σχέση φεύγει από το κλασικό μοντέλο της σχέσης δύο ανθρώπων και αυτό μπορεί να μην είναι αντιληπτό από όλους. Είναι ένα μοντέλο που σε εμάς δίνει χαρά και ισορροπία. Και έχει αξία το περίγραμμά της που είναι απόλυτα ξεκάθαρο μεταξύ μας. Δεν χρειάζεται συνεπώς να είναι και δημόσια τόσο ξεκάθαρο. Ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαστε μαζί. Το θέμα είναι να είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί και ευτυχισμένοι».

Πηγή: Real Life

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ