Μπάκιγχαμ: Η βασιλική οικογένεια υποδέχθηκε την άνοιξη ανοίγοντας τις πύλες του παλατιού | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
14:03
22/3/2019

Μπάκιγχαμ: Η βασιλική οικογένεια υποδέχθηκε την άνοιξη ανοίγοντας τις πύλες του παλατιού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Οι πριγκίπισσες Eugenie και Beatrice, η Kate και ο William μαζί με τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο φτάνουν στους κήπους του Μπάκινχαμ για το garden party του 2016 (Photo by John Stillwell - WPA Pool/Getty Images/Ιdeal Image)
<p>Οι πριγκίπισσες Eugenie και Beatrice, η Kate και ο William μαζί με τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο φτάνουν στους κήπους του Μπάκινχαμ για το garden party του 2016</p>  <p>(Photo by John Still

Ή τουλάχιστον, των κήπων του.

Η βασιλική οικογένεια υποδέχτηκε την πρώτη μέρα της άνοιξης δίνοντας στους fans της την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στους όμορφους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Το σύντομο κλιπ που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει την ποικιλία των λουλουδιών που περιλαμβάνει νάρκισσους, τριαντάφυλλα και υάκινθους, τα οποία ανθίζουν στα εδάφη του παλατιού. «Σήμερα είναι η #FirstDayofSpring και τα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ» διαβάζουμε στη λεζάντα.

 

 

Μια δεύτερη ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο Instagram δίνει έμφαση στα ροδόδεντρα και στις καμέλιες που ανθίζουν μετά τον πρόσφατο ήπιο καιρό, μαζί με τις χήνες που έκαναν την επίσκεψή τους στο βασιλικό γρασίδι.

«Οι κηπουροί έχουν φυτέψει δέντρα και θάμνους, και κυρίως λουλούδια της άνοιξης όπως ροδόδεντρα και καμέλιες», έγραψε το Παλάτι. «Οι χήνες απολαμβάνουν επίσης τους κήπους και ένα λιβάδι με λουλούδια θα φυτευτεί αργότερα αυτή την εβδομάδα για να παράσχει στις μέλισσες και σε άλλα έντομα, έξτρα τροφή και να γίνει η επικονίαση».

 

 

Η βασίλισσα ανοίγει στο κοινό τους κήπους των 39 στρεμμάτων, από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο κάθε έτους. Κάθε καλοκαίρι, η Μεγαλειοτάτη καλωσορίζει περισσότερους από 30.000 επισκέπτες στα πάρτι του κήπου, όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απολαύσουν τσάι και κέικ στο γκαζόν του παλατιού. Έχουν επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσουν τους τεράστιες εκτάσεις. Σύμφωνα με το Royal Collection Trust, το οποίο διοργανώνει ξεναγήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι κήποι φιλοξενούν περισσότερους από 350 τύπους άγριων λουλουδιών, 200 δέντρα και μια λίμνη τριών στρεμμάτων.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ