Μοιραράκη: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας της | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
14:42
1/10/2013

Μοιραράκη: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας της Δέσποινας Μοιραράκη, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με υψηλό πυρετό, έντονους πόνους και αναπνευστικά προβλήματα.

 Η «Βασίλισσα των χαλιών» τελικά, όπως διέγνωσαν οι γιατροί, προσεβλήθη από δάγκειο πυρετό, μετά από το ταξίδι της στην Ινδία. Η Μοιραράκη νοσηλεύεται εδώ και αρκετές μέρες, ενώ στην αρχή οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν από τι πάσχει.

Τελικά, οι εξετάσεις έδειξαν τον δάγκειο πυρετό και ήδη έχουν ξεκινήσει να της χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Η Μοιραράκη μίλησε στην Espresso μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου:

"Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχω δάγκειο πυρετό. Την πάτησα στην Ινδία, κάτι με τσίμπησε. Είμαι χάλια, επτά μέρες στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό, δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να φάω τίποτα, πίνω μόνο νερό. Η κατάστασή μου είναι ακόμα σοβαρή, ενώ οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί, καθώς θέλουν να αποφύγουν να βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά τα συμπτώματα» δηλώνει χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ