Μeghan και Harry: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης - Πολύ ταραγμένος ο William | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
16:09
23/2/2021

Μeghan και Harry: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης - Πολύ ταραγμένος ο William

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
(photo: youtube)
<p>(photo: youtube)</p>

Νέα "τρεχάματα" για τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Σημαντικά βασιλικά νέα "έσκασαν" την περασμένη εβδομάδα: Η βασίλισσα Ελισάβετ αφαίρεσε από τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, οριστικά τα βασιλικά δικαιώματα και δεν θα είναι πλέον μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι δεν θα ξαναδουλέψει για αυτήν. Ο William, όμως, δεν φαίνεται να το έχει πάρει πολύ καλά το όλο θέμα.

H δήλωση του παλατιού λέει, εν μέρει, «Μετά από συνομιλίες με τον δούκα, η Βασίλισσα επιβεβαιώνει ότι αφού απομακρύνονται από το έργο της Βασιλικής Οικογένειας δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν με τις ευθύνες και τα καθήκοντα που έρχονται μαζί με μια ζωή σε δημόσια υπηρεσία».

Εν τω μεταξύ, η Meghan και ο Harry ανέφεραν στη δήλωσή τους «Μπορούμε όλοι να ζήσουμε μια ζωή σε υπηρεσία. Η υπηρεσία είναι καθολική».

Σύμφωνα με τους The Sunday Times, ο William «είναι πραγματικά λυπημένος και πραγματικά σοκαρισμένος» από τον αδερφό του που απάντησε μετά από τη δήλωση της Βασίλισσας, με μια πηγή να λέει ότι «είναι πολύ αναστατωμένος από αυτό που έχει συμβεί» και βρήκε τις ενέργειες των Sussexes, προσβλητικές και ασεβείς. «Μια άλλη πηγή πρόσθεσε, "Δεν απαντάς  στη Βασίλισσα - απλά δεν γίνεται"».

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο William και ο Ηarry βρίσκονται σε μια ακόμα  διαμάχη: Ένας φίλος του δούκα του Cambridge αποκάλυψε ότι «είναι πολύ αναστατωμένος από αυτό που έχει συμβεί, αν και η πρόθεση του είναι να αποκατασταθεί η σχέση του με τον Ηarry με τον καιρό».

Στο μεταξύ, η Meghan και ο Harry έκαναν χθες [22/28/2021] την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης, αλλά και της οριστικής αποχώρησής τους από τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Και, φυσικά, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω στη δούκισσα του Sussex, η οποία... έλαμπε!

Το ζευγάρι εμφανίστηκε εκτάκτως σε ένα εικονικό event του Spotify όπου μίλησαν για τα Podcasts κάνουν με το νέο τους οργανισμό, Archewell. Τα podcasts αυτά, λέγεται ότι είναι μέρος μιας ευρύτερης οικονομικής συμφωνίας με τη δημοφιλη πλατφόρμα streaming, που λέγεται ότι ξεπερνά τις 30 εκατομμύρια λίρες

Για την περίσταση, πάντως η εγκυμονούσα Meghan επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Oscar de la Renta και εντυπωσίασε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ