Μάνα με... οδηγίες χρήσης η Κέιτ Μίντλετον! | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
17:41
27/8/2013

Μάνα με... οδηγίες χρήσης η Κέιτ Μίντλετον!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μάνα αλλά με εγχειρίδιο η Κέιτ
Μάνα αλλά με εγχειρίδιο η Κέιτ

Οδηγίες χρήσης πήρε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν, προκειμένου να μεγαλώσει σωστά το γιο της και διάδοχο του θρόνου, Γεώργιο.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η Κέιτ εγκαταστάθηκε στο σπίτι της, στο νησί του Anglesey, αφήνοντας πίσω την θαλπωρή του πατρικού της, όπου έλαβε μεγάλη βοήθεια από τη μαμά της Κάρολ στις πρώτες μέρες της ως μητέρα η ίδια.

Φυσικά, η Κέιτ δεν έφυγε από το πατρικό της στο Μπεκρκσάιρ δίχως τη βίβλο ανατροφής παιδιών.

Τι εννοούμε; Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Look, η Κάρολ Μίντλετον έδωσε στην κόρη της μια σειρά από καλογραμμένες οδηγίες χρήσης... του μωρού.

Οι σημειώσεις της Κάρολ περιλαμβάνουν κάθε τιπ ανατροφής που χρειάζεται να ξέρει μια μητέρα, ειδικά τον πρώτο καιρό που κρατάει στα χέρια της το παιδί της. Στις σημειώσεις υπήρχαν συμβουλές για το πώς να κοιμίζει τον πρίγκιπα Γεώργιο, πως να μην αποκοιμιέται η ίδια αλλά και συμβουλές για τον Γουίλιαμ.

Το πριγκιπικό ζεύγος θα παραμείνει στην κατοικία του στο νησί του Anglesey εως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες που γίνονται στο παλάτι του Κέσιγκτον προκειμένου να υποδεχτούν σωστά εκεί, το Γουίλιαμ και την οικογένειά του.

Κι επειδή η Κέιτ ήρθε πολύ κοντά με τη μαμά της Κάρολ το διάστημα που έμεινε εκεί αλλά και επειδή οι Μίντλετον βοήθησαν απίστευτα τον Γουίλιαμ και την Κέιτ στην εμπειρία τους ως νέοι γονείς, ο πρίγκιπας και η Δούκισσα αποφάσισαν να τους κάνουν δώρο ένα ταξιδάκι στο Παρίσι σαν ''ευχαριστώ'' τον ερχόμενο Οκτώβριο!

Και το καλύτερο όλων; Η μαμά της Κέιτ, κέρδισε το σεβασμό όλων των ευγενών του παλατιού, αφού κατάφερε να κοιμίσει τον πρίγκιπα Γεώργιο σε χρόνο ντε τε. Η Κάρολ Μίντλετον κέρδισε για το ρόλο της αυτό το ψευδώνυμο ''γητευτής μωρών'' αφού όπως φαίνεται είναι η μόνη που μπορεί να βάλει τον διάδοχο για ύπνο με τέτοια ευκολία.

Κ.Π

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ