Κόρη διάσημου ροκά ανάμεσα στα γαλαζοαίματα παρανυμφάκια στον πριγκιπικό γάμο της Παρασκευής | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
18:30
10/10/2018

Κόρη διάσημου ροκά ανάμεσα στα γαλαζοαίματα παρανυμφάκια στον πριγκιπικό γάμο της Παρασκευής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
(Photo by Samir Hussein/WireImage)
<p>(Photo by Samir Hussein/WireImage)</p>

Πραγματικά μεγάλη έκπληξη!

Δυο μέρες πριν από τον γάμο της πριγκίπισσας Eugenie με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Jack Brooksbank [φωτό κάτω], το παλάτι ανακοίνωσε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη μεγάλη μέρα. Λεπτομέρειες που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αρχικά, μάθαμε ότι κουμπάροι του ζεύγους -για να χρησιμοποιήσουμε τον ελληνικό όρο- θα είναι η αδελφή της νύφης, πριγκίπισσα Beatrice [φωτό κάτω] και ο αδελφός του γαμπρού, Thomas Brooskbank.

Διάβασε επίσης: Γιατί το BBC αρνήθηκε να μεταδώσει τον γάμο της πριγκίπισσας Eugenie;

Ενδιαφέρον βέβαια παρουσιάζει η "ομάδα" από παρανυμφάκια που θα πλαισιώσουν το ζευγάρι την Παρασκευή (12/10/2018)

Εκτός από τους "συνήθεις υπόπτους" George και Charlotte -οι οποίοι όπως πηγαίνουν μπορεί σύντομα να κερδίσουν τον τίτλο του... "επαγγελματία"- στη λίστα βλέπουμε επίσης τον νεαρό κύριο Louis de Givenchy, και τις δεσποινίδες Savannah και Isla Philips και Mia Tindall, ανιψιές της νύφης, τη βαφτιστήρα της, Maud Windsor και τη Theodora Williams, η οποία είναι η κόρη του Robie Williams και της συζύγου του, Ayda Field. [φωτό κάτω]

Αυτή τη σχέση, ομολογουμένως δεν τη γνωρίζαμε. Και η επιλογή έκανε όντως εντύπωση και στα βρετανικά MMΕ τα οποία την εξέφρασαν δημοσίως.

Όπως και να έχει, η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο έχει αρχίσει και αναμένουμε να κάνουμε εικόνα όλα όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα. Και ακόμη περισσότερα.

Για την ιστορία... η Camilla δεν θα παραβρεθεί στον εν λόγω γάμο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ