Κέιτ Γουϊνσλετ: το πιο hot κορμί του Χόλιγουντ! | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
10:43
5/1/2010

Κέιτ Γουϊνσλετ: το πιο hot κορμί του Χόλιγουντ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μπορεί κάποτε να ήταν στρουμπουλή αλλά τώρα σκίζει η Κέιτ!
Μπορεί κάποτε να ήταν στρουμπουλή αλλά τώρα σκίζει η Κέιτ!
Αν νομίζεις ότι χρειάζεται να είσαι 40 κιλά με το ζόρι για να κάνεις καριέρα στο Χόλιγουντ, απατάσαι. Όπως φαίνεται από πρόσφατη έρευνα του περιοδικού "People", οι σταρ που ξεχωρίζουν για το σώμα και τις αναλογίες τους είναι πλέον εκείνες που το κορμί τους είναι πολύ κοντά σε εκείνο της μέσης γυναίκας.

Αν νομίζεις ότι χρειάζεται να είσαι 40 κιλά με το ζόρι για να κάνεις καριέρα στο Χόλιγουντ, απατάσαι. Όπως φαίνεται από πρόσφατη έρευνα του περιοδικού ""People", οι σταρ που ξεχωρίζουν για το σώμα και τις αναλογίες τους είναι πλέον εκείνες που το κορμί τους είναι πολύ κοντά σε εκείνο της μέσης γυναίκας.

Βάσει της έρευνας αυτής, δημοσιεύτηκε και ο κατάλογος με τις σταρ που διαθέτουν το καλύτερο σώμα και τα αποτελέσματα μας δίνουν τη χρυσή δεκάδα με βασίλισσα την Κέιτ Γουϊνσλετ (Kate Winslet).

Όσον αφορά την έρευνα, σε αυτή έλαβαν μέρος 2000 Βρετανίδες, ηλικίας από 18 ετών και πάνω. Από τις απαντήσεις τους προκύπτει ότι οι σταρ που διαθέτουν καμπύλες και μια πιο υγιή σιλουέτα θεωρούνται πιο θελκτικές από εκείνες που είναι καχεκτικές ή στα όρια της ανορεξίας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Γουΐνσλετ έλαβε το 16% των προτιμήσεων και του θαυμασμού απλών γυναικών για το κορμί της ενώ δεύτερη στη λίστα φιγουράρει το μοντέλο και παρουσιάστρια της τηλεόρασης Κέλι Μπρουκ (Kelly Brooke) με ποσοστό 15%.

Η γυμνή φιγούρα της Κέιτ από τηνταινία "Σφραγισμένα Χείλη".
Η γυμνή φιγούρα της Κέιτ από την ταινία  Σφραγισμένα Χείλη .

Η πιο εντυπωσιακή πτυχή της εν λόγω έρευνας είναι το γεγονός πως έχει ανέβει αισθητά το ποσοστό προτίμησης που δείχνουν οι απλές γυναίκες σε σταρ που έχουν μερικά παραπανίσια κιλά, αφήνοντας στην άκρη πρώην πρότυπα ομορφιάς και σιλουέτας όπως η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) και η Κέιτ Μος (Kate Moss) που συγκέντρωσαν μόλις το 1% των προτιμήσεων.

Όπως τόνισε και ο δρ. Λέβιν (Dr. Jacquie Lavin) επικεφαλής διεξαγωγής της εν λόγω έρευνας:

'Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν τη θετική αλλαγή των γυναικών που επιλέγουν να μοιάσουν στην Κέιτ Γουίνσλετ ή τη Μπιγιονσέ παρά σε πιο αδύνατες κυρίες της σόου μπιζ".


Το μόνο αρνητικό στοιχείο της έρευνας είναι το γεγονός πως το 85% των γυναικών που συμμετείχαν παραδέχτηκαν πως δεν είναι ευχαριστημένες από την εικόνα που έχει το σώμα τους.

Η πρόσφατη σέξι φωτογράφιση τηςΓουίνσλετ στο περιοδικό "Vanity Fair".
Η πρόσφατη σέξι φωτογράφιση της Γουίνσλετ στο περιοδικό  Vanity Fair .

Η πλήρης λίστα με τα πιο επιθυμητά σώματα διάσημων γυναικών έχει ως εξής:

1. Κέιτ Γουίνσλετ - 16%
2. Κέλι Μπουκ - 15%
3. Χάλι Μπέρι - 12%
4. Σέριλ Κόουλ - 10%
5. Μπιγιονσέ - 6%
6. Μέγκαν Φοξ - 5%
7. Λίλι Άλεν - 4%
8. Κέιτ Μος - 1%
9. Κέιτι Πράις- 1%
10. Βικτόρια Μπέκαμ - 1%

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ