Η πρώτη εμφάνιση του Archie στην Αφρική είναι γεγονός - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
12:16
25/9/2019

Η πρώτη εμφάνιση του Archie στην Αφρική είναι γεγονός - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
(Photo by Toby Melville - Pool/Getty Images/Ideal Image)
<p>(Photo by Toby Melville - Pool/Getty Images/Ideal Image)</p>

Τρίτη μέρα του επίσημου ταξιδιού των Sussexes στην Αφρική και είδαμε -επισήμως- τον γιο τους (γιατί, ανεπισήμως, τον είχαμε δει την ώρα που έφτασαν στο αεροδρόμιο)

Ο Harry και η Meghan έφτασαν στο Κέιπ Τάουν στις 23/9/2019 ξεκινώντας την πολυήμερη περιοδεία τους στην Αφρική που θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Μαζί τους είχαν και τον σχεδόν πέντε μηνών γιο τους, Archie, τον οποίο είχαμε να δούμε επισήμως από τη βάπτισή του, τον Ιούλιο. 

Το πρόγραμμα των Sussexes ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένο και ο γιος τους δεν συμμετείχε στις εκδηλώσεις. Μέχρι σήμερα, που οι γονείς του τον πήραν μαζί τους σε μια πολύ ιδιαίτερη συνάντηση που είχαν προγραμματίσει.

(Photo by Toby Melville - Pool/Getty Images/ideal Image)

Τον Αρχιεπίσκοπος Desmond Tutu συναντούν αυτή τη στιγμή οι Sussexes -σε απαρτία- και η συγκίνησή τους είναι μεγάλη. Το royal τρίο έφτασε πριν από λίγο στο The Desmond & Leah Tutu Legacy Foundation, όπου τους υποδέχτηκαν ο νοτιοαφρικανός κληρικός, φανατικός πολέμιος του Απαρτχάιντ και η κόρη του Thandeka [φωτό επάνω]

Το βίντεο με την οικογένεια Sussex να φτάνει στο σημείο της συνάντησης κάνει, αυτές τις ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Ιδού και ο Archie είναι πράγματι ένας γλύκας -και φτυσός ο πατέρας του!

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ