Η επαγγελματίας σωσίας της Κέιτ Μίντλετον | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
12:48
2/12/2010

Η επαγγελματίας σωσίας της Κέιτ Μίντλετον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Η μέλλουσα πριγκίπισα έχει -φυσικά- και την επαγγελματία σωσία της
Η μέλλουσα πριγκίπισα έχει -φυσικά- και την επαγγελματία σωσία της
Η ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και εδώ και οκτώ χρόνια αγαπημένης του δεν ήταν σημαντική μόνο για εκείνους αλλά και για ακόμη μια κοπέλα, συνονόματη της μέλλουσας νύφης, της οποίας η ζωή έμελλε να αλλάξει για πάντα.


Η ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και εδώ και οκτώ χρόνια αγαπημένης του δεν ήταν σημαντική μόνο για εκείνους αλλά και για ακόμη μια κοπέλα, συνονόματη της μέλλουσας νύφης, της οποίας η ζωή έμελλε να αλλάξει για πάντα.

Η υπερβολική ομοιότητα της Κέιτ Μπέβαν (Kate Bevan) με την Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) την έκανε εκείνη τη μέρα να πάρει μια σημαντική απόφαση για τα επαγγελματικά της και να αλλάξει... δουλειά.

Για την ακρίβεια, η Μπέβαν παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση, που θα βασίζεται μόνο στην εμφάνισή της: Έγινε επαγγελματίας σωσίας της Κέιτ Μίντλετον.

Εδώ και χρόνια άκουγε η 21ός ετών υπάλληλος φαρμακείου στο Στάφορντ σχόλια για το πόσο μοιάζει με την επίσημη αγαπημένη του δεύτερου στη σειρά της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο πρίγκιπα.

Τώρα, και ύστερα από όλη τη δημοσιότητα που εισέπραξε, η Μπέβαν ένιωσε πως ήρθε η στιγμή να το δει πιο επαγγελματικά το θέμα.

Η Κέιτ Μπέβαν το έχει μελετήσειπολύ καλά το θέμα της ομοιώτητάς της με την συνονόματή της μέλλουσα πριγκίπισσα. Αφήνει μάλιστακαι τη δουλειά της για να ασχοληθεί με αυτό επαγγελματικά.
Η Κέιτ Μπέβαν το έχει μελετήσει πολύ καλά το θέμα της ομοιώτητάς  της με την συνονόματή της  μέλλουσα πριγκίπισσα. Αφήνει μάλιστα και τη δουλειά της για να ασχοληθεί  με αυτό επαγγελματικά.

Και εντάξει, από το θέμα της εμφάνισης δεν έχει πρόβλημα. Όταν ανοίξει το στόμα της, όμως... το πράγμα αλλάζει. Και αυτό γιατί όπως είναι φυσικό, η τοπική προφορά της είναι τόσο έντονη που σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει καν αυτή της Μίντλετον.

Βέβαια, και αυτό το προβληματάκι το έχει υπό έλεγχο η φιλόδοξη σωσίας αφού έχει ήδη αρχίσει μαθήματα ορθοφωνίας για να διορθώσει την προφορά της.

Κατά τα άλλα η Μπέβαν είναι επίσης νιόπαντρη -παντρεύτηκε τον Μάιο- και όπως υποστηρίζει η ίδια "ο άντρας μου μοιάζει πιο πολύ στον Χάρι (Harry) παρά στον Γουίλιαμ". Έστω... Ας είναι μόνο ένας ο επαγγελματίας σωσίας στην οικογένεια!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ