Γιατί τα παιδιά των Harry – Meghan δεν θα είναι Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες; | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
11:16
21/6/2018

Γιατί τα παιδιά των Harry – Meghan δεν θα είναι Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ποιος ο δικός τους τίτλος;

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δεν μας αφήνει ποτέ να βαρεθούμε, μιας και πάντα βρίσκει ενδιαφέροντες τρόπους να μας απασχολήσει.

Αυτή τη φορά, τα Μέσα απασχολούν τα παιδιά του Πρίγκιπα Harry και της Δούκισσας του Sussex, τα οποία μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμα στον κόσμο (και ούτε θα έρθουν σύντομα βάσει… πρωτοκόλλου), έχουν καταφέρει όμως να συζητιούνται παντού πριν καν υπάρξουν!

Ο λόγος; Οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας, ανέφεραν πως τα παιδιά της Meghan Markle δεν θα πάρουν τον τίτλο «Πρίγκιπας» και «Πριγκίπισσα», αποκτώντας έναν πολύ διαφορετικό και λιγότερο μεγαλειώδη.

Ποιος θα είναι αυτός; Lord και Lady!

Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;

Βάσει των κανονισμών και του πρωτοκόλλου του Παλατιού, μόνο ο μεγαλύτερος γιος του μεγαλύτερου γιου του Πρίγκιπα Charles της Ουαλίας, δικαιούται τον συγκεκριμένο τίτλο. Μιλάμε φυσικά για τον William!

Ο William με τη σειρά του, έδωσε τον τίτλο στον μεγαλύτερο γιο του, Πρίγκιπα George, ενώ τα δύο μικρότερα παιδιά των William - Kate Middleton, τον πήραν από την Queen Elizabeth.

Κάτι μας λέει, πάντως, ότι η Βασίλισσα δεν θα αφήσει τα παιδιά του αγαπημένου της εγγονού να μείνουν στην ιστορία ως Lord και Lady.

Η μονάρχης όλο και κάποιον… grande τίτλο θα τους δώσει!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ