Ευτυχώς οι... κόρες μου δεν με φωνάζουν Μέρκελ | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
13:56
20/4/2015

Ευτυχώς οι... κόρες μου δεν με φωνάζουν Μέρκελ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η ηθοποιός που υποδύεται την Αγνή - «Θάτσερ» στις «Ηρωίδες» του Mega μιλά για τον ρόλο της αλλά και για τα νέα παιδιά του χώρου.

Πρόκειται για μία κυρία του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης. Εχει παίξει δίπλα σε μεγάλες καλλιτεχνικές προσωπικότητες όπως ήταν ο Πέτρος Φυσσούν, ο Μάνος Κατράκης και η Aννα Συνοδινού. Ο λόγος για την Ελένη Καλλία που αυτόν το χειμώνα επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από τις «Ηρωίδες» του Mega και με την ερμηνεία της στον ρόλο της Αγνής κλέβει τις εντυπώσεις.

Είστε μία τόσο γλυκιά γυναίκα, με φινέτσα, ευγένεια, καλούς τρόπους. Αλήθεια, στον δρόμο σας πώς έρχονται συνέχεια ηρωίδες σκληρές, δύσκολες, ώρες ώρες... σατανικές (γέλια);

Ελα ντε, κι εγώ απορώ (γέλια)! Υποθέτω πως είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι οι τελευταίοι μου τηλεοπτικοί ρόλοι ήταν όλοι όντως τόσο έντονοι, παράξενοι, σκληροί, σκοτεινοί. Πάντως, να ξέρετε ότι όλοι οι ηθοποιοί γοητεύονται από αυτού του είδους τους ρόλους. Ο κακός είναι και γοητευτικός.

Στους «Singles» είχαμε να κάνουμε με μία σκοτεινή και αδίστακτη γυναίκα και τώρα η Αγνή στις «Ηρωίδες» είναι και πάλι μία πολύ σκληρή γυναίκα.

Η Αγνή δεν είναι όμως κακός άνθρωπος. Είναι μια γυναίκα σκληρή που έχει φοβερές απαιτήσεις από τους γύρω της, όπως φυσικά και από τον ίδιο της τον εαυτό.

Γι' αυτό και οι τηλεοπτικές σας κόρες, η Μιμή και η Λούκι, σας φωνάζουν... «Θάτσερ»!

Ναι, και είμαι κι ευχαριστημένη που δεν με φωνάζουν... «Μέρκελ» (γέλια). Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλών ειδών μάνες, οι αυστηρές μάνες δεν είναι και οι πιο δύσκολες μάνες του κόσμου. Βρίσκεις μαζί τους άκρη, όπως επίσης και την αχίλλειο πτέρνα τους.

Εσείς έχετε ένα κορίτσι, θα μπορούσατε να ήσαστε τόσο σκληρή μαμά και στην πραγματικότητα;

Σε καμία περίπτωση, όλο αυτό είναι πάααρα πολύ μακριά από μένα. Προσωπικά θαρρώ πως είμαι περισσότερο ευαίσθητη, βαθιά συναισθηματική και υπερπροστατευτική.

Ποιες αρετές χρειάζονται για να βρεθεί ένα νέο παιδί σε αυτόν τον χώρο και να αντέξει;

Ταλέντο, ομορφιά (εσωτερική και εξωτερική), γοητεία, μεγάλο στομάχι και υπομονή.

Εχετε δουλέψει δίπλα σε τιτάνες του χώρου, όπως είναι ο Φυσσούν, ο Κατράκης, η Συνοδινού. Πώς βλέπετε, λοιπόν, όλα αυτά τα... φαινόμενα που νέοι καλλιτέχνες αρπάζουν το καλάμι και απογειώνονται;

Ολα αυτά είναι αστειότητες. Ολα αυτά τα παιδιά ουσιαστικά έχουν τάσεις αυτοκαταστροφής. Πιστεύω πως όσο ταλαντούχος κι αν είσαι, αν δεν είσαι καλό παιδί και σωστός συνάδελφος, ο χώρος αυτός σε αποβάλλει. Ευτυχώς είχα την τύχη να δουλέψω με πολύ καλά παιδιά, όπως είναι οι Ελισάβετ Μουτάφη, Φαίη Ξυλά, Μαρία Σολωμού.

  • Οι υπεύθυνοι της σειράς θα εντάξουν νέα πρόσωπα στις «Ηρωίδες». Θα δούμε μεταξύ άλλων τη Μάρα Δαρμουσλή, η οποία θα υποδυθεί λίγο-πολύ τον εαυτό της, μια και θα ενσαρκώσει ένα πρώην μοντέλο, που θα εμπλακεί στην ιστορία της Μιμής. Θα εμφανιστεί σε δύο επεισόδια.

ΝΑΝΣΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ