Έρχεται το πριγκιπόπουλο -Στο νοσοκομείο η Κέιτ | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
9:39
2/5/2015

Έρχεται το πριγκιπόπουλο -Στο νοσοκομείο η Κέιτ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τέλος στην αναμονή! Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο πριγκιπικός τοκετός ξεκίνησε σήμερα τα ξήμερώματα! Με έναν πόνο, λοιπόν.

Ύστερα από μέρες αγωνίας στη Βρετανία, η ώρα που όλοι περίμεναν έφτασε. Η Κέιτ (Kate) βρίσκεται από το πρωί στο νοσοκομείο καθώς το δεύτερο παιδάκι της αποφάσισε να έρθει -και όπως φαίνεται γεννά φυσιολογικά.

Ακόμη και στη σελίδα της Βρετανικής Μοναρχίας στο Facebook η ανακοίνωση είναι σαφής!

"Η Αυτού Εξοχότης Δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθει στις 06:00 στο Νοσοκομείο St Mary's στο Πάντινγκτον του Λονδίνου και βρίσκεται στα πρώτα στάδια του τοκετού.

Η δούκισσα έφτασε με αυτοκίνητο από το Παλάτι του Κένσινκγκτον στην Πτέρυγα Lindo στο Νοσοκομείο st Mary's μαζί με τον Δούκα του Κέιμπριτζ"

Στοιχεία για το φύλο του μωρού δεν έχουμε καθώς, όπως έχει υπογραμμιστεί πολλές φορές, δεν ξέρουν ούτε οι γονείς του.

Ωστόσο, ξέρουμε τι θα ήθελε ο παππούς Κάρολος (Charles), Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου λαχταράει μια εγγονούλα. Λες;

 

Στο πλευρό της Κέιτ, από την πρώτη στιγμή ο Γουίλιαμ. Όσο για τον πρώτο γιο του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ; Ο πρίγκιπας Γεώργιος που γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 2013 και, σύμφωνα με τα όσα έλεγαν οι γονείς του μέχρι πρότινος ανυπομονεί να γίνει "μεγάλος αδελφός", έχει μείνει στο σπίτι υπό τη φροντίδα της νταντάς του, Μαρία Μποράλιο (Maria Borrallo).

Για τη -βασιλική- ιστορία, το μωράκι που θα γεννηθεί θα βρεθεί στην τέταρτη θέση για τη διαδοχή στον βρετανικό θρόνο ύστερα από τον παππού Κάρολο, τον μπαμπά Γουίλιαμ και τον αδελφό Τζορτζ. Έτσι, ο θείος Χάρι πηγαίνει ακόμη πιο πίσω, στην πέμπτη θέση.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ