Έγκυος η πριγκίπισσα του Μονακό; | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
20:26
1/7/2013

Έγκυος η πριγκίπισσα του Μονακό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Η Σαρλότ με τον κατά 15 χρόνια μεγαλύτερό της Γκαντ Ελμαλέχ έκαναν πρόσφατα την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους.
Η Σαρλότ με τον κατά 15 χρόνια μεγαλύτερό της Γκαντ Ελμαλέχ έκαναν πρόσφατα την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους.

Ακόμη ένα μωράκι λέγεται ότι περιμένουν στο μικρό πριγκιπάτο, όπου και πάλι, όμως, από αλλού τους έρχεται!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και ενώ όλοι περιμένουν νέα για εγκυμοσύνη της πριγκίπισσα Σαρλίν (Charlene), φαίνεται πως δεν την πρόλαβε μόνο ο ανιψιός, αλλά και η ανιψιά.

Τα νέα για το μωράκι του Αντρέα Κασιράγκι (Andrea Casiraghi) επιβεβαιώθηκαν πριν από μερικούς μήνες και τώρα οι φήμες έχουν οργιάσει στο Μονακό για την εγκυμοσύνη της μεγάλης του αδελφής.

Η Σαρλότ Κασιράγκι (Charlotte Casiraghi) –φτυστή η μαμά της, Καρολίνα (Caroline), παρεμπιπτόντως και κούκλα- εμφανίστηκε σε επίσημη εκδήλωση χθες στο πλευρό του θείου Αλβέρτου και ξεσήκωσε θύελλα σχολίων με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα που προσπαθούσε να κρύψει κάτω από ένα ριχτό μπλε ηλεκτρίκ φορεματάκι που φορούσε.

Η 26χρονη γαλαζοαίματη και ο αγαπημένος της, Γκαντ Ελμαλέχ (Gad Elmaleh) έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση επιβεβαιώνοντας το επίσημο της σχέσης τους στον πρόσφατο χορό των ρόδων στο Μονακό.

Φαίνεται όμως ότι οι εξελίξεις τους προλαβαίνουν.

Δεινή αμαζόνα η Σαρλότ έχει να εμφανιστεί σε αγώνες από τον Απρίλιο –πράγμα ύποπτο- ενώ ακόμη άλλη αιτιολογία για την όντως φουσκωμένη κοιλίτσα δεν μπορεί να δοθεί. Δείτε και τις φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Η εμφάνιση αυτή της όμορφης Σαρλότ ξεσήκωσε θύελλα σχολίων.
Η εμφάνιση αυτή της όμορφης Σαρλότ ξεσήκωσε θύελλα σχολίων.

Από το παλάτι –ακόμη- ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί, όμως θεωρείται πια ζήτημα χρόνου να συμβεί και αυτό.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Ελμαλέχ είναι ηθοποιός γαλλομαροκινής καταγωγής και περνά την αγαπημένη του κατά 15 χρόνια. Όσο για την εκτός του γάμου εγκυμοσύνη; Αυτή τείνει πια να θεωρηθεί "έθιμο" ανάμεσα στους εστεμμένους του πριγκιπάτου. Με το καλό.

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ