Δεν είναι μόνο η Σάρα από τους μαχητές κόρη διασήμου: Και οι δίδυμες αδερφές Αϊνατζόγλου κόρες ηθοποιού | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
8:28
3/3/2017

Δεν είναι μόνο η Σάρα από τους "μαχητές" κόρη διασήμου: Και οι δίδυμες αδερφές Αϊνατζόγλου κόρες ηθοποιού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η μια μετά την άλλη έρχονται οι αποκαλύψεις. Μπορεί οι μαχητές να μην είναι διάσημοι έχουν όμως όπως φαίνεται αρκετά τέκνα διάσημων μπαμπάδων. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μετά την αποκάλυψη πως η Σάρα είναι η κόρη του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, έρχεται άλλη μια πληροφορία, αυτή τη φορά για τις δίδυμες. 

Οι αδερφές Αϊνατζόγλου - η Ειρήνη που αποχώρησε και η Ελισάβετ που παραμένει στο παιχνίδι -  είναι κόρες του ηθοποιού Μιχάλη Αϊνατζόγλου που έγινε γνωστός κυρίως από τις «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» και την συμμετοχή του σε πολλά επεισόδια της σειράς. Τον έχουμε δει σε πολλές ακόμη τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων τα: "Η ώρα η καλή", "Και... sere sera" και "Μαύρα μεσάνυχτα".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ